Professionel indsats gav storsejr over Silkeborg-Voel

10/05 - 2023

Kynisme har det med at blive en floskel, men idet Team Esbjerg scorede hele 46 mål i opgøret mod Silkeborg-Voel KFUM, så vidnede det om et mandskab i total balance, der kender sine styrker og ved, hvordan det bliver sat i spil. Og i Kvideligaens andensidst kamp i slutspillet gav det en storsejr på hele 46-23.

Team Esbjerg var dog et hold, der lige skulle i gang først. I de første par minutter var det et lige opgør, hvor gæsterne viste, at der er en masse håndbold i dem. Det fik også cheftræner Jesper Jensen til at tage en hurtig timeout, hvor der blev rusket lidt op i holdet.

Herefter stod der også Team Esbjerg på det hele. Føringen eksploderede og den stoppede ikke før haluret hylede til pause, og her stod der 22-9 til hjemmeholdet.

Den store føring fik dog ikke værterne til at ligge på den lade side. De fortsatte i samme høje tempo, og hjulpet på vej af tekniske fejl af gæsterne, der ofte spillede syv mod seks, gav det flere lette mål i den anden ende.

Derfor blev føringen kun større og større, og det endte også med en fordobling, da haluret hylede for anden og sidste gang.

– Det var en meget koncentreret indsats. Udover de første fem minutter, så var det den indsats, som vi gerne ville levere. Vi kom alle ud med en god følelse, og en følelse af at det var en sjov kamp at spille. Samtidig investerede vi også lige præcis den energi i kampen, så vi står med endnu mere energi efter, sagde Jesper Jensen, der ikke holdt igen med roserne til holdet.

– Jeg har en stolthed over kollektivet, og at den leverede denne fine indsats. Der var en respekt på holdet internt, hvilket gjorde, at alle leverede en indsats, så hende ved siden af også kom ud af kampen med en god fornemmelse.

Fornemmelsen i truppen er også på toppen efter den 18. sejr i træk. Og på fredag kan det blive til den 19. Her tager holdet til Smilets By for at møde AGF Håndbold i Santander Cup. Fredagens modstander ligger i første division, og derfor skal der stadig en koncentreret indsats til, for at holdet kan fortsætte deres forsvar af titlen. Kampen går i gang klokken 17.30.

Kampen i tal:

Team Esbjerg – Silkeborg-Voel KFUM 46-23 (22-9)

Målscorere Team Esbjerg: Kristine Breistøl 6, Julie Bøe Jacobsen 6, Kathrine Heindahl 5, Mette Tranborg 5, Marit Røsberg Jacobsen 5, Anne Tolstrup Petersen 5, Kaja Kamp 4, Henny Reistad 4, Nora Mørk 2, Vilde Mortensen Ingstad 2, Beyza Türkoglu 1, Sanna Solberg 1.

Topscorere Silkeborg-Voel KFUM: Natasja Andreasen 6.

Udvisninger:

Team Esbjerg: 0

Silkeborg-Voel KFUM: 0

1910 tilskuere i Blue Water Dokken