Team Esbjerg slukkede festen i Hørning

17/03 - 2022

Hørning Håndbold havde gjort en fest ud af Team Esbjergs ankomst til byen, og selvom udeholdet var lidt for gavmilde i deres gæstfrihed i 5. rundeopgøret i Santander Cup, så fik hjemmeholdet en oplevelse ud af kampen.

For når der er tre divisioner mellem de to klubber, er kvaliteten mellem de to hold for stor, til at der kan blive en form for spænding i kampen. Team Esbjerg var også hurtige til at lukke opgøret.

Selvom det blev til mange minutter til ungdomsspillerne Stine Lund, Caroline Gade og Julie Sall, så var mandskabet på banen for Team Esbjerg stadig klasser over Hørning. Og cheftræner giver også rosende ord med på vejen til de tre.

– De fik en god oplevelse ud af det. Stine Lund spillede hele kampen på mål, Julie Sall kom ind som playmaker, og Caroline Gade kom på banen efter et lille kvarter. De spillede en god kamp, og det gav også mulighed for at de etablerede spillere fik hvilet, så de ikke blev trætte, sagde Jesper Jensen.

Trods det store forskel på holdene, så var det vigtigt for Team Esbjerg stadig at vise en respekt for opgøret. Mange mennesker var mødt op til kampen, og der var også gjort ekstra ud af det, og derfor gjadt det om, at bevare en ydmyghed omkring det.

Hjemmeholdet løb ind til højt musik og omkring 250 tilskuere var på plads. Der var gjort noget ud af det, og det har Jesper kun ros tilovers for.

– Jeg tror, at alle havde en god oplevelse ud af kampen. Det er også en anerkendelse af os, at de gør det så meget ud af det, og det kan vi kun tage hatten af for, sagde cheftræneren.

Kampens udfald var der ingen spænding omkring. En sejr på 13-40 var med til at fortælle om, den store forskel på tre divisioner. Men hjemmeholdet leverede et arrangement, der var Bambusa Kvindeligaen værdi.

Kampen i tal:

Hørning Håndbold – Team Esbjerg 13-40 (7-21)

Målscorere Team Esbjerg: Michala Møller 8, Sanna Solberg 8, Caroline Gade 5, Julie Sall 5, Kaja Kamp 4, Vilde Mortensen Ingstad 4, Marit Malm Frafjor 2, Beyza Türkoglu 2, Line Myers 2.

Udvisninger:

Team Esbjerg: 0

Hørning Håndbold: 3

I Hørning Idrætscenter.