Team Esbjergs topform skal pudses af mod Randers HK

09/11 - 2021

Seneste nederlag ligger langt tilbage for Team Esbjerg. Stimen har stor betydning for holdet, og derfor gælder det om at holde fast i den, når Randers HK på onsdag gæster Blue Water Dokken i Bambusa Kvindeligaen. Med fire kampe tilbage inden slutrundepause, er det vitalt for holdet, at denne stime beskyttes.

Team Esbjerg er for alvor ved at nå en storform, som kan sende dem langt i denne sæson. Sejre over hold som Rostov-Don og Herning-Ikast Håndbold har givet holdet en stor portion gejst og tro på, at de har fundet topformen.

På onsdag er det Randers HK, som skal prøve at slå Team Esbjerg ud af kurs, og cheftræner Jesper Jensen mener, at det kan ske. Han har respekt for holdet, som han mener, har mere at byde på end hvad stillingen i Bambusa Kvindeligaen fortæller.

– De har mange dygtige spillere, så der er mange ting, vi skal holde øje med. Det er et af de hold, som ligger uden for top seks, som godt kan drille andre, større hold i ligaen, siger Jesper Jensen.

Som Team Esbjerg spiller lige nu, er det svært at se, hvordan nogle hold kan slå dem. Forsvaret har været i en klasse for sig, og sammen med målvogterne har de lukket af i længere perioder i flere kampe.

Offensiven har også nydt godt af den gode defensiv, da stærke aktioner har ført til mål i den anden ende. Og selv hvis angrebet har haltet efter, har forsvaret og målvogterne været en force, som holdet har kunnet stole på. De mange sejre har givet holdet en masse mentalt, fortæller cheftræneren.

– Det giver holdet en ro og tro på, at selvom det er tæt, så er det os, der løber af med det til sidst. Den kamp, som foregår i hovederne på spillerne, der er vi ovenpå lige nu, men der skal ikke mange nederlag til for at den ændrer sig, og derfor skal vi beskytte stimen, ved at blive ved med at vinde, siger Jesper Jensen.

Med fire kampe igen på denne side af VM-slutrunden i december, har det enorm betydning, at spillerne giver det sidste i disse opgør. Ved at slutte godt af og fortsætte den gode rytme, så opnår spillerne mere, når de skal ud til deres respektive landshold.

– Vi skal have fokus på kampen lige foran os og ikke tænke på Champions League eller VM. Spillerne skal ikke tænke for meget over, at de er blevet udtaget, men i stedet kigge på næste opgave. Det er bedre at være lidt slidt og inde i en god rytme, end det er at være frisk og ude af den, siger Jesper Jensen.

Kampen på onsdag vil stadig være uden Line Myers, der med en brækket finger ikke kan deltage.

Team Esbjergs trup til kampen i Bambusa Kvindeligaen mod Randers HK onsdag den 10. november kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målvogtere: Rikke Poulsen og Dinah Eckerle
Venstre fløj: Sanna Solberg-Isaksen og Beyza Irem Türkoglu
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen
Streg: Marit Malm Frafjord, Vilde Ingstad og Kaja Kamp
Bagspillere: Kristine Breistøl, Henny Reistad, Annette Jensen, Michala Møller og Mette Tranborg.