Fornemme sæsonmeritter til Marit’terne

22/05 - 2021

Som fast tradition for sæsonen i Bambusa Kvindeligaen er årets all-star-hold blevet udpeget. Spillerne i ligaen, 1. division samt de danske udlandsprofessionelle har peget på de spillere, som de mener, har gjort det bedst i ligaen på deres respektive positioner. Her har to spillere fra Team Esbjerg fundet vej.

Den ene er Marit Røsberg Jacobsen, der ude på højrefløj har imponeret med sine kompetencer i både forsvar og angreb. Med sin 32 erobrede bolde er hun den spiller i hele ligaen, der har stjålet flest bolde fra modstanderen. Hun er samtidig også topscorer for Team Esbjerg med 148 mål.

Disse statistikker har været med til, at hele 89 procent af de stemmeberettigede pegede på nordmanden i all-star-afstemningen. En kåring, som hun nu vinder for tredje sæson i træk.

– Det er meget fortjent, at Røsberg igen får denne ære. Hun har været i klubben i tre sæsoner, og alle gange er hun kommet på all-star-holdet. For mig at se, er hun også den bedste højrefløj i ligaen. Selvom man kigger på hendes angreb, så har hun også lagt på i sit forsvarsspil, siger cheftræner Jesper Jensen.

Her får hun selskab af Marit Malm Frafjord. Forsvarskrumtappen har fået mere kamp til stregen i afstemningen. Alligevel løber hun af sted med 35 procent af stemmerne. I defensiven har stregspilleren været omdrejningspunktet, hvor hun er kommet i vejen for 25 skud gennem hele sæsonen. I angrebet har hun også vist stærke takter med 95 mål.

– Frafjord er gået mere under radaren i denne sæson. Hun har deltaget mere i angrebet i denne sæson på grund af skader, men her har hun også vist sig frem fra sin bedste side, som den leder hun er, siger Jesper Jensen.

De to spillere får overrakt en All-Star-nål og en buket blomster af Håndbold Spillerforeningens formand Lean Bach inden kampen mod Herning-Ikast Håndbold.