”DEN AFLYSTE SÆSON” - STØTTEBILLET

18/04 - 2020

Team Esbjerg har haft en forrygende sæson med et formstærkt hold, der gjorde klar til den bedste tid på året – slutspillet. Det er den bedste tid for fans, spillere, sponsorer, frivillige og alle omkring holdet. Samtidig er det også en vigtig del af det økonomiske fundament, hvor Blue Water Dokken bliver fyldt til bristepunktet.

Desværre endte det ganske brat. Først blev den sidste kamp mod Metz i Champions League spillet uden tilskuere, og efterfølgende blev HTH Ligaen helt aflyst – og det gør rigtig ondt på økonomien. Alt dette overskygges naturligvis af den triste verdenssituation, som vi alle har fokus på at gøre alt for at få vendt.

Sportsligt har det været en succes med det danske mesterskab og kvalifikation til kvartfinalen i Champions League. Faktisk kunne denne sæson have været den bedste nogensinde for Team Esbjerg, men sådan blev det ikke, og nu kæmper vi med de økonomiske konsekvenser af det manglende slutspil. Heldigvis har vi fået mange tilkendegivelser og henvendelser fra alle jer derude, som med et bankende rødt hjerte ønsker at være med til at støtte Team Esbjerg. Dette er en uvurderlig støtte, som vil sikre at Team Esbjerg fortsat kan give jer masser af gode oplevelser.

Vi kæmpede til det sidste for muligheden for at spille turneringen færdig, men desværre kæmpede vi forgæves. Vi har derfor ladet os inspirere af vores kollegaer, der har solgt støttebilletter. Vi har valgt at kalde det støttebilletter til ”den aflyste sæson”. Støttebilletterne er i virkeligheden en donation til klubben, som vil være med til at sikre, at vi også i den kommende sæson kan kæmpe med om guldet.

Vi har sat 2.500 støttebilletter á kr. 150,- til salg, og hver en solgt støttebillet er en donation lige der hvor den hjælper allermest. For hver købt støttebillet til Team Esbjerg har du et lod med i lodtrækningen om effekter fra Team Esbjerg og andre præmier. Du kan også vælge at købe en støttepakke til kr. 1.500,-. Til gengæld for at yde dette større bidrag får du en specialudgave af pigernes spillertrøje med ”Dansk mester 2019/2020” påtrykt.

Trøjer og præmier kan afhentes i administrationen, når vi igen må åbne op for dørene i Blue Water Dokken. Her får du direkte besked fra administrationen.

Du kan også vælge at give din støtte på MobilePay 71718. Husk at skrive ”Støttebillet” i kommentarfeltet, og du vil deltage i lodtrækningen om de effekter, der kommer i puljen. Hovedpræmien er en gasgrill til kr. 3.499,-.

Vi er klar over den svære situation, vi alle befinder os i, men vi håber, at du har overskud til at hjælpe Team Esbjerg godt på vej mod den kommende sæson, hvor vi forhåbentligt kan hæve pokalen igen.

STÅ SAMMEN – KØB EN STØTTEBILLET / STØTTEPAKKE VIA https://teamesbjerg.www2.dk/