Annette Jensen har fået ro om fremtiden i Team Esbjerg

13/12 - 2019

I et genoptræningsforløb oven på en korsbåndsskade i venstre knæ har Team Esbjergs 28-årige playmaker, Annette Jensen, fået vished om, at hun også i de to næste sæsoner spiller i klubben. Parterne har indgået en ny toårig aftale frem til 30. juni 2022.

– Jeg er rigtig glad for den nye aftale. Det er bare fedt og giver ro til genoptræningen, at jeg skal tilbage til de samme piger, når jeg er klar, siger Annette Jensen.

Hun kom til Team Esbjerg fra Team Tvis Holstebro i sommeren 2018 og var med til at vinde det danske mesterskab og nå finalen i EHF Cup i sin første sæson i klubben. Korsbåndsskaden under træning i begyndelsen af september satte en stopper for et af hendes store mål, at spille Champions League-håndbold.

– De har bare at komme i Champions League igen, smiler Annette Jensen og fortsætter:

– Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at komme styrket ud af genoptræningen, både fysisk og mentalt. Jeg skal være klog i denne fase, lytte til kroppen og de gode og dårlige smerter. Man får tid til at reflektere, se håndboldspillet på en anden måde og måske blive taktisk klogere. I tiden i Team Esbjerg har jeg været meget optaget af at lægge lag på, hele tiden rykke mig, også selv om jeg ikke altid fik lige meget spilletid det første år. Jeg følte, at jeg blev en bedre spiller, også i korte perioder på banen, og da jeg fik chancen i den nye sæson, kvitterede jeg. Man bliver presset hver gang til træning. Det viser, at jeg er kommet til den rette klub.

Cheftræner Jesper Jensen betragter Annette Jensen som den perfekte allroundspiller.

– Annette er en meget alsidig spiller, der i enhver henseende passer sit job, truppens schweizerkniv. Hun har spillet de fleste pladser på et hold, og når jeg har en opgave, jeg skal have løst, offensivt eller defensivt, tænker jeg: Den kan Annette klare. Vi har valgt at forlænge aftalen med hende på grund af hendes spillemæssige kompetencer. Vi har rigtig mange spillere i truppen, som træner hårdere, jo mere modgang de kommer ud for, og til dem hører Annette absolut. Hun har også kunnet håndtere perioder, hvor hun ikke har spillet så meget, siger Jesper Jensen.

Annette Jensens kæreste, Daniel Larsen, arbejder på Viking Life-Saving Equipment, og parret er faldet godt til i Esbjerg, som, de synes, har en passende størrelse og meget at byde på.