Jesper Jensen doblede op i Team Esbjergs jubelsæson

17/06 - 2019

For anden sæson i træk er Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, af blandt andre sine kolleger kåret som Årets Træner i HTH Ligaen. Kåringen følger efter den bedste sæson i klubbens godt 25-årige historie med et dansk mesterskab, en finaleplads i EHF Cup og deltagelse i Santander Final4 med bronzemedaljer lige før nytår.

Det er trænerkollegerne i håndboldligaen, 1. division samt sportschefen i Dansk Håndbold Forbund og landstrænerne på henholdsvis dame- og herresiden, der har deltaget i afstemningen.

For Jesper Jensens vedkommende var kåringen en glædelig overraskelse både i 2018 og 2019.

– Især i år er der sindssygt mange, der har gjort det godt. På hvert vores niveau har vi gjort det rigtig godt, og der er mange trænere, der har fået rigtig meget ud af deres trupper.Men jeg er da enormt glad. Det er helt vildt fedt, især fordi det kommer fra egne rækker. Det er jo en blåstempling af både det faglige og det personlige, men selvfølgelig også af holdet, siger Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

Han blev ansat som assisterende cheftræner lige efter årsskiftet i 2017 med henblik på at tiltræde til den nye sæson. Få uger senere valgte klubben at lade ham afløse Lars Krogh Jeppesen, så han kunne støtte cheftræner Lars Frederiksen i resten af sæsonen. Da Team Esbjerg i slutningen af maj 2017 valgte at afbryde samarbejdet med Frederiksen, indgik Jesper Jensen en treårig kontrakt som cheftræner. Han havde tidligere haft trænerjob i Vejen EH og for Aalborg Håndbolds herrehold.

På herresiden gik titlen til den debuterende guldtræner i Aalborg Håndbold, Stefan Madsen. Danmarksmestrene Jesper Jensen og Stefan Madsen har dermed fået en ekstra merit ud af anstrengelserne i den forgangne sæson.

Ud over DM-titlerne med Esbjerg og Aalborg er de to trænere blevet kåret som sæsonens bedste.
•Jesper Jensen er årets træner i dameligaen for andet år i træk
•Stefan Madsen er årets træner i herreligaen for første gang