Målfest en tirsdag aften i vestjyske Rækker Mølle

19/02 - 2019

Tilskuerne i Rækker Mølle-Hallen fik masser af mål denne tirsdag aften, da et af Danmarks bedste kvindelige håndboldhold var på besøg. Team Esbjerg scorede for anden kamp i træk 42 mål, senest var det mod HTH Ligaens daværende nummer to, Nykøbing F. Håndbold, og denne gang blev det lokale 2. divisionsholds score holdt nede på 16 mål.

– Jobbet blev gjort, vi fik løbet, og alle spillere fik ca. en halv kamp. Jeg synes, vi holdt koncentrationen på et nogenlunde anstændigt niveau. Vi stod nærmest i forsvaret 75 procent af tiden, løb en masse kontraer og havde vel ikke flere end 15 etablerede angreb, sagde cheftræner Jesper Jensen.

Team Esbjerg ser nu frem mod fredagens opgør i Aarhus, hvis lokale United-hold skabte en gedigen overraskelse ved at vinde de to holds første opgør i Esbjerg, den største skuffelse i ligaen i denne sæson for Team Esbjerg.

– Vores motivation er mere at holde os på andenpladsen end at få revanche mod Aarhus United, sagde Jesper Jensen efter sejren i femte runde i Santander Cup i Rækker Mølle.

Kampen i tal:

Rækker Mølle Håndbold – Team Esbjerg 16-42 (9-26)

Målscorere Team Esbjerg: Kristina Liscevic 9, Sanna Solberg 8, Vilde Ingstad 6, Elma Halilcevic 5, Emma Nielsen 4, Kristine Breistøl 3, Annette Jensen 2, Line Jørgensen 2, Marit Røsberg Jacobsen 1, Clara Monti Danielsson 1 og Marit Maslm Frafjord 1.
Topscorer Rækker Mølle: Mia Storgaard Hansen 7

Ca. 300 tilskuere i Rækker Mølle-Hallen