Aftenvagt i Holstebro før topbrag mod Nykøbing

12/02 - 2019

Begivenhedsrige dage med gruppesejr i EHF Cup og Estavana Polmans forlængelse med yderligere en sæson fortsætter onsdag aften med en udekamp i HTH Ligaen mod TTH Holstebro. Lørdag er der topbrag i Blue Water Arena mod Nykøbing F. Håndbold, men cheftræner Jesper Jensen er ikke nervøs for, at den kamp tager fokus fra midtugens opgave.

– Jeg er ikke så bange, for spillerne har været gode til at skrue op og ned i forhold til kampene. Vi vil være mere nuancerede og nørdede i forberedelserne til NFH-kampen, men er også klar til at løse opgaven i Holstebro, siger Jesper Jensen.

Han anerkender også i denne sæson trænerkollega Pether Krautmeyers arbejde med at bygge et næsten nyt hold op, som kom flot fra start, men siden har haft mere modgang. TTH ligger side om side med Viborg HK i kampen om den sidste slutspilsplads, men har et svært program tilbage, og holdet kan ærgre sig over nederlag til Skanderborg og Ajax København.

Team Esbjerg har stået det hårde program i det nye år flot igennem og har overskud til at prioritere andre elementer end de rent spillemæssige.

– Vi skal fortsat øve os i at blive dygtige til at eksekvere i kampene, og så bliver den sidste træning før TTH-kampen ret individuel. Jeg er ret fortrøstningsfuld omkring, hvor vi er som hold, så vi kan gøre rigtig meget ud af det fysiske med et stort styrketræningspas og et mere eksplosivt hver uge, siger Jesper Jensen.

TTH Holstebro har modsat tabt tre kampe i træk i HTH Ligaen. Holdets største profil er den hollandske back, Inger Smits, hvis lillebror, Kay, skal i aktion samme aften for byens mandlige håndboldhold.

Der står vigtige point på spil for flere hold i Gråkjær Arena, og der er næsten fuldt program i HTH Ligaen, dog uden konfrontationer mellem tophold. Derfor er der lagt op til en kamp om andenpladsen i HTH Ligaen, når Nykøbing kommer til Esbjerg lørdag. Men først gælder det et vestjysk opgør i Holstebro.

Team Esbjergs trup er uændret.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH Ligaen mod TTH Holstebro onsdag den 13. februar kl. 18.30 i Gråkjær Arena:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad, Clara Monti Danielsson og Marit Malm Frafjord
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen og Line Jørgensen.