Første test - kom og se de nye stjerner og talenter

01/08 - 2018

Kun få af Team Esbjergs spillere var i stand til at træne igennem, da den stærkt fornyede trup mødte til første træningsdag 20. juli. Den fysiske tilstand har ændret sig stærkt til det bedre siden, og når holdet torsdag formiddag spiller den første træningskamp mod Ringkøbing Håndbold i Blue Water Dokken, bliver der mulighed for at se samtlige syv nye spillere i aktion.

– Normalt begynder forberedelserne til en ny sæson med, at alle kan spille, og så bliver de pressede efterhånden. Her var det modsat. Spillerne var pressede af flere årsager, blindtarmsoperation, indsprøjtning i slimsæk, sygdom og flere andre, men nu har vi fået det tilrettelagt, så alle – bortset fra de langtidsskadede spillere – kan spille med. I det hele taget er vi rigtig glade for den første periode, siger cheftræner Jesper Jensen.

De syv nye spillere i truppen er: Rikke Marie Granlund, Annette Jensen, Kristine Breistøl, Line Jørgensen, Clara Monti Danielsson, Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen.

– Med så mange nye ansigter har vi brugt meget tid på at lære hinanden at kende som spillere og mennesker. Hvordan vil Annette gerne have bolden, hvordan vil Line dække op? Og så videre. Vi har fået mange nye kompetencer ind i truppen, vi har i forvejen et spilkoncept, vi tror på, og nu skal vi med udgangspunkt i begge dele udvikle holdet, siger Jesper Jensen.

Ringkøbing tilhørte i fjor den tunge ende af Dameligaen, men har en kamp flere i benene end Team Esbjerg. Vestjyderne vandt første træningskamp med 25-23 over Silkeborg-Voel KFUM.

– Normalt skal der være forskel på Ringkøbing og Team Esbjerg, men det kan være, det udligner sig i sådan en kamp. Det er den eneste træningskamp i Blue Water Dokken, så er du tilhænger og har ferie, vil det være en god måde at tilbringe en time på og se de nye spillere, siger Jesper Jensen.

Træningskampen spilles torsdag kl. 10.30 i Blue Water Dokken – med gratis adgang.