Unge kræfter med i pokalsejr - nu gælder det bronze

14/05 - 2018

Fysisk slidte og mentalt mærkede af ikke at nå semifinalen i HTH GO Ligaen mødte Team Esbjergs spillere hinanden for første gang siden semifinaleserien mod Odense Håndbold i timerne inden pokalkampen mod 1. divisionsholdet Bjerringbro FH.

Favoritterne fra ligaen vandt kampen i 6. runde af Santander Cup med 30-25 og fik givet spilletid til flere unge spillere samt sparet Sandra Toft helt til bronzekampen mod Viborg HK fredag aften i Blue Water Dokken.

– Spillerne var megatrætte, og det var nærmest en umulig opgave at sætte sig op til en kamp i en hal, hvor kun familie og venner var mødt for at se deres hold. Jeg forventer, det bliver anderledes til den første bronzekamp mod Viborg på fredag. Pigerne fortjener, at der kommer mange tilskuere, sagde cheftræner Jesper Jensen.

Bjerringbro anført af topscorer Line Gyldenløve Kristensen formåede i første halvleg ikke bare at holde trit med Team Esbjerg, men også at opbygge en føring og gå til pause foran med et par mål. I anden halvleg overtog gæsterne teten og fik sig hurtigt bragt foran.

Rigtig spænding om resultatet blev der ikke, og der blev pænt med spilletid til blandt andre 17-årige Elma Halilcevic, der efter pausen viste sin alsidighed – og evner som målscorer – ved også at spille i bagkæden, mens Lara González blev mandsopdækket. Også Laura Kirchhoff Madsen og Kathrine Lange var på banen og gjorde det fint.

– Nu er der kun tre kampe til finalen, konstaterede Jesper Jensen nøgternt om pokalsejren.

Blikket blev straks efter kampen rettet mod kampen mod Viborg fredag kl. 20.00. På grund af den fysiske tilstand bliver der kun én træning inden og derudover styrketræning og restitution. Du kan købe billetter til kampen i Blue Water Dokken på www.teamesbjerg.dk.

Kampen i tal:

Bjerringbro FH – Team Esbjerg 25-30 (14-12)

Målscorere Team Esbjerg; Mette Gravholt 6, Kristina Liscevic 6, Sofie Blichert-Toft 5, Vilde Ingstad 3, Elma Halilcevic 2, Anne Brinch-Nielsen 2, Laura Kirchhoff Madsen 2 og Sanna Solberg 1.
Topscorer Bjerringbro: Line Gyldenløve Kristensen 8

Udvisninger:
Team Esbjerg: 1
Bjerringbro: 0

80 tilskuere i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter

Kampfakta: Jes Junker-Jensen