Team esbjerg Business

Spar Nord

Erhvervslivet fortjener lokal handlekraft

Spar Nord Esbjerg er en del af Spar Nord Bank, Danmarks 5. største. Historien går tilbage til 1824.

Selvom Spar Nord er blevet en af de store banker, er vi stadig lokalt forankret og træffer beslutningerne lokalt. Det giver dig den lille banks hurtighed og den store banks brede kompetence og soliditet.

Derfor er vi også engagerede i erhvervslivet, sport, kultur og alt hvad der rører sig lokalt. Vi er bosat i området og er altid klar til en snak, uanset om det er på sidelinjen, ved køledisken, på gaden eller i banken. Vi tror nemlig på, at bankforretning ikke behøver at være så kompliceret, og at der mere end nogensinde før er brug for tæt rådgivning og god service.

Som kunde i Spar Nord Esbjerg har du direkte adgang til vores specialister i bankens hovedsæde i Aalborg. Når der er brug for specialiseret rådgivning, henter vi de kompetencer ind, som opgaven kræver. Det kan for eksempel være afdækning af rente- eller valutarisiko, rådgivning om udlandshandel eller avanceret cash management.

Hos os kan alle nemlig være med. Du behøver hverken være rig eller forgældet for at få masser af eksklusive fordele i Spar Nord. Du skal bare være daglig kunde og samle dine bankforretninger hos os. Så får du for en rejseforsikring, der dækker hele familien, hele året i hele verden for 0 kroner.

Hvis du har brug for en snak om dine planer, står vi klar til at hjælpe. Hos os har du altid et direkte nummer til din rådgiver – uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Ring på 72 25 03 00 og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontaktinformation

Vibeke Jensen
Formuerådgiver
72 25 03 00
72 25 02 97
Spar Nord
Strandbygade 20
6700 Esbjerg