Team esbjerg Business

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Statsautoriseret revisor i hjertet af Esbjerg bakket op af et nationalt og internationalt netværk af branchespecialister, ekspertrådgivere og 32 kontorer rundt i Danmark. Det er nogle af fordelene, som vi kan byde på som din revisor og rådgiver.

Rådgivning, revision og regnskabsservices er bygget på et fundament af indgående kendskab til virksomhederne i vores region og suppleret med bred brancheindsigt og stor erfaring. Det er med til at gøre os til den foretrukne partner for mange store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer i og omkring Esbjerg.

Hos os handler god rådgivning og revision om indlevelse og forståelse. Vi lægger vægt på tætte og længerevarende forretningsforhold. Det giver begge parter det bedste grundlag for rådgivning og sparring, der kan bruges i det daglige og forbedre virksomhedens resultater.

Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.

Kontaktinformation

Anders Noe
Partner, Statsautoriseret Revisor
75 18 16 66
28 94 92 00
BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
John Tranums Vej 23, 1. sal
6705 Esbjerg Ø.