Team Esbjerg spillede sig sikkert videre

19/03 - 2024

Hurtigt stor det klart, at Team Esbjerg ville vinde kampe i Santander Cup-opgøret mod andendivisionsholdet fra Jelling fS, som har de tidligere Esbjerg-spillere Tove Seest og Mette Gravholt på holdkortet. Derefter gjaldt det om at spille sig sikkert gennem opgøret, og det lykkedes de forsvarende mestre at gøre, hvor 6. runde af pokalturneringen venter.

Forskellen på anden division og toppen af Kvindeligaen kom til syne denne aften i kongebyen. Team Esbjerg fik hurtigt sat sig på kampen, og de så sig ikke tilbage. Allerede ved pausen førte de med 13 mål, og det blev kun større hen ad de sidste 30 minutter.

I modsætning til seneste runde i Santander Cup mod Esbjerg IF92 havde Team Esbjerg også taget alle ligaspillere med, og det var kun med til at gøre niveauforskellen endnu større.

Men det var vigtige minutter for holdet, der lige var kommet tilbage igen efter en forlænget weekend. Så da sejren var kommet i hus gjaldt det for Team Esbjerg om at fordele ressourcerne. Hvilket var ekstra vigtigt, da der allerede er en kamp igen dagen efter.

– Vi kom relativt hurtigt foran, og så skiftede vi godt rundt efter. Alle kom ind og fik under en halv kamp, og dem, som havde nogle fysiske problemer i seneste kamp mod Silkeborg-Voel, fik lidt mindre i dag, så vi kunne passe på dem, sagde cheftræner Jesper Jensen.

Han var godt tilfreds med at gå videre til næste runde, og så var det altid en fornøjelse, når mindre klubber gør noget ekstra ud af disse møder.

– Det var rigtig fint. De havde fået lavet en fest ud af det, og det er altid fedt, når de gør det. Jeg nåede også at få snakket med Tove, og de var glade for arrangementet, hvor der var udsolgt, sagde cheftræneren.

Bussen når knap nok at komme i garagen, inden den skal ud igen. Onsdag aften skal Team Esbjerg til Bjerringbro, hvor sæsonens sidste grundspilskamp i Kvindeligaen går i gang. Begge hold har ikke så meget at spille for, og så har esbjergenserne alligevel noget de skal jagte. Kampen fløjtes i gang klokken 19.

Kampen i tal:

Jelling fS – Team Esbjerg 16-42 (9-22)

Målscorere Team Esbjerg: Anne Tolstrup Petersen 7, Sanna Solberg 6, Marit Røsberg Jacobsen 5, Henny Reistad 4, Rikke Iversen 3, Luciana Rebelo 3, Michala Møller 3, Camilla Thorhauge 2, Kaja Kamp 2, Julie Bøe Jacobsen 2, Kristine Breistøl 1, Nora Mørk 1.

I Gormshallen 1.