Endnu en dobbelt op-sejr til Team Esbjerg i Santander Cup

12/05 - 2023

For blot to dage siden lykkedes det Team Esbjerg at vinde over Silkeborg-Voel KFUM med dobbelt så mange mål, og i dag skete det igen. Denne gang var det AGF Håndbold fra 1. division, der i tog mod esbjergenserne i Santander Cup, og på trods af en lidt sløv start fra Jesper Jensens tropper, endte det med en sikker sejr.

Team Esbjerg var dog et hold, der lige skulle op i gear igen efter en uge med tre kampe. Derfor tog hjemmeholdet også en overraskende føring på 4-1, inden de dobbelte pokalvindere vågnede op til dåd. I begrebets fulde betydning.

De næste 10 mål var alle sat ind af en Team Esbjerg-hånd, og det var med til at stabilisere kampen til gæsternes fordel, der tog til pause med en solid føring på ni mål.

Kampen kørte videre med et momentum til udeholdet, der blev ved med at udbygge føringen. Dermed blev det også et mål om at rotere godt rundt, hvilket holdet lykkedes med. Også uden at det gik udover målkadencen.

Det blev til en sejr på 19-38 og en tur videre til næste runde for Team Esbjerg, og det var målet inden kampen.

– For os handlede det om at fordele spilletiden. Vi havde en god fornemmelse på, at vi nok skulle vinde, og med det program, som vi har haft, så havde vi heller ikke rigtig hypet kampen op inden. Vi skulle vinde, og det skulle ske uden skader og uden for meget belastning, så jeg er tilfreds med forløbet, sagde cheftræner Jesper Jensen.

Han så også en Michala Møller, der igen var tilbage på banen for første gang i næsten tre måneder. Bagspilleren fik hen mod tre kvarter på banen i Aarhus, og hun fik også sendt seks kasser ind.

– Det var godt at se hende tilbage. Hun har kæmpet og trænet hårdt for at komme tilbage, og hun har været utrolig dedikeret for det, så hun har fortjent det, efter det arbejde hun har lavet, sagde Jesper Jensen.

Der venter nu en lidt længere pause set med Team Esbjerg-briller. Først om fem dage skal holdet i kamp igen. Ikast Håndbold gæster Blue Water Dokken i slutspillets sidste kamp. Begge hold har ikke andet en æren at spille for, men den kan også blive et vigtigt rygstød, inden semifinalerne snart går i gang. Opgøret fløjtes i gang den 17. maj klokken 19.30.

Kampen i tal:

AGF Håndbold – Team Esbjerg 19-38 (10-19)

Målscorere Team Esbjerg: Sanna Solberg 7, Anne Tolstrup Petersen 7, Michala Møller 6, Henny Reistad 6, Julie Bøe Jacobsen 4, Beyza Türkoglu 3, Kaja Kamp 2, Marit Røsberg Jacobsen 1, Kathrine Heindahl 1, Nora Mørk 1.

Udvisninger:

Team Esbjerg: 1

AGF Håndbold: 0

I Ceres Park