Team Esbjerg styrker holdet på de indre linjer

14/04 - 2023

På vejen mod den europæiske elite i klubhåndbold har Team Esbjerg i årevis tiltrukket internationale klassespillere. Nu er tiden inde til at styrke det administrative hold. På den første arbejdsdag efter påske tiltrådte to nye medarbejdere, hvorefter administrationen vil bestå af seks medarbejdere.

Jette Grønkjær er tiltrådt i en stilling som administrativ koordinator, og Steffen Munk Christiansen er ny salgskonsulent.

– Nyansættelserne er udtryk for, at vores forretning er vokset betydeligt over de senere år, og at det kræver flere hoveder og ressourcer at indfri de krav og forventninger, vore sponsorer, sæsonkortholdere og andre samarbejdspartnere helt naturligt stiller til os. De to nye medarbejdere styrker os inden for digital udvikling, salg og andre vigtige områder, siger Team Esbjergs direktør, HC Warrer.

Efter coronaperioden var han og medarbejderne bekymrede for, om klubben kunne nå tilbage til det tidligere niveau af sponsorstøtte og publikumsopbakning. Alle bange anelser er blevet gjort til skamme sponsormæssigt, antallet af sæsonkortholdere har passeret 800, og Team Esbjerg er som Danmarks mest sete kvindelige klubhold på vej mod nye tilskuerrekorder. Den massive interesse for klubben øger presset på organisationen, og de to nye medarbejdere er både en opgradering og en investering i at tage de næste skridt, både sportsligt og forretningsmæssigt.

En rigtig håndboldfamilie

Jette Grønkjær, 47 år, har haft sit virke inden for marketing i vidt forskellige brancher med ansættelser i blandt andet SubC Partner, Gram Slot og senest ejendomsudviklingsselskabet Reka Group. Hun tilhører en rigtig håndboldfamilie og ser både Esbjergs kvindelige og mandlige elitespilleres kampe.

– Vores søn, Gustav, spiller for Team Esbjergs U17-hold, og Maria spiller U15 i Sædding-Guldager, hvor jeg også er leder. I mit nye job bliver jeg både en del af håndboldverdenen og får opfyldt min trang til at prøve noget nyt og udfordre mig selv inden for marketing. Det bliver spændende at være med til at implementere og effektivisere Team Esbjergs IT-systemer samt at få nye kontaktflader i elitemiljøet, siger Jette Grønkjær.

Cykelrytteren sætter nye mål

Steffen Munk Christiansen, 28 år, har siden begyndelsen af januar bevist sig som praktikant i Team Esbjerg som led i uddannelsen til markedsføringsøkonom, som han færdiggør til sommer. Forinden har han i en årrække været elitecykelrytter på det europæiske continental-niveau. Han bor i et rækkehus i Gjesing med kæresten Natasha og hundehvalpen Cody.

– Team Esbjerg er en meget spændende klub, som jeg kommer ind i med et sæt nye øjne, masser af gåpåmod og lyst til at lære. Jeg glæder mig til at samarbejde med spillertrup og sponsorer i, hvad jeg lidt opfatter som en familie, hvor alle er på lige fod og i øjenhøjde. Klubben er inde i en rivende udvikling, som understøttes af den øgede profilering af kvindehåndbold generelt. Fra cykelsporten har jeg lært at klare mig selv, sætte mål og lave en plan. Det får jeg også brug for i Team Esbjerg, siger Steffen Munk Christensen.

Team Esbjergs administration består foruden direktør HC Warrer i forvejen af Per Kristiansen, salgschef Erik Christensen og Emma Nygaard, der er på barsel og afløses som Salgs-, Business & Eventkoordinator af Maja Skau indtil udgangen af november.