Team Esbjerg er sluppet nådigt for travlt program

01/02 - 2022

Tre kampe på fem dag kan tage pusten for selv den mest trænede sportsudøver, men heldigvis har spillerne fra Team Esbjerg stadig masser af energi, inden det sidste opgør i kæden af kampe. Skanderborg Håndbold gæster som de sidste i den hårde periode Blue Water Dokken, hvor opgøret i Bambusa Kvindeligaen finder sted.

Lørdagens kamp mod HC Podravka Vegeta var startskuddet på et tætpakket program. Det endte lykkeligt med en sikker sejr på 13 mål. To dage efter kom Ajax København forbi, og de blev også sendt hjem med et stort nederlag på 12 mål.

At der har været tale om to kampe, hvor resultatet hurtigt blev afgjort, har været med til, at holdet stadig er klar, selvom de mange kampe ofte kan være trættende.

– Energiniveauet er stadig højt. Vi er kommet godt igennem, og det har været enormt positivt. Og kan vi komme igennem med to point mod Skanderborg, så er vi sluppet afsted med maksimumpoint i de tre kampe. Måden, det er sket på, har også været positiv. Vi har kunnet rotere rundt mellem spillerne, og det har fungeret fint, siger cheftræner Jesper Jensen.

Skanderborg Håndbold har på denne side af jul været som nat og dag. Tre klare nederlag er det blevet til, mens deres eneste sejr var på otte mål over København Håndbold. Seneste møde mod østjyderne ligger tilbage i oktober, hvor det blev en sejr på 23-32 til Team Esbjerg. Meget har ændret sig, og derfor kan det blive et meget anderledes opgør, som holdene kommer til at spille.

– Det gik problemfrit ved sidste møde, men tanken er ikke fuld efter disse fem dage, hukommelsen er også fyldt med detaljer fra de to andre kampe, og det kan føre til misforståelser, og samtidig kan vi heller ikke se samme mængde film op til kampen. Derfor bliver det vigtigt for os at være skarpe fra start og ikke lukke dem ind i opgøret. For hvis det er helt lige efter 40 minutter, så bliver det mere tilfældigt, fordi vi har så mange kampe siddende i benene og i hovedet, siger cheftræneren.

Det tredje opgør på fem dage er samtidig den tredje hjemmekamp i træk, og det har haft stor betydning for truppen, at man har kunne undgå lange rejser mellem opgørene, fortæller cheftræneren.

– Da vi skulle lægge en ekstra kamp ind i en i forvejen travl kalender, kiggede vi efter to hjemmekampe, så det har betydet alt, at vi har kunne spille alle tre kampe på hjemmebane.

Line Myers og Marit Malm Frafjord døjer stadig med små skader, og derfor er de ikke i kamptruppen til kampen mod Skanderborg Håndbold.

Team Esbjergs trup til kampen i Bambusa Kvindeligaen mod Skanderborg Håndbold onsdag den 2. februar kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målvogtere: Rikke Poulsen og Dinah Eckerle
Venstre fløj: Sanna Solberg-Isaksen og Beyza Irem Türkoglu
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen
Streg: Vilde Mortensen Ingstad og Kaja Kamp
Bagspillere: Kristine Breistøl, Henny Reistad, Annette Jensen, Michala Møller, Estavana Polman og Mette Tranborg.