Ridsen fra Brest skal væk mod Silkeborg-Voel

21/09 - 2021

Et nederlag kan være med til at sætte et skår i den udvikling, som Team Esbjerg for tiden er inde i. Derfor er der vigtigt for Jesper Jensen og resten af truppen, at de igen kommer til at smage sejrens sødme, når de på onsdag tager mod Silkeborg-Voel KFUM i Bambusa Kvindeligaen.

For der er klare fremskridt at spore efter en pointmæssig horribel start. Offensiven er begyndt at finde de takter, som førte til, at Team Esbjerg var det mest scorende af alle i Bambusa Kvindeligaen. Forsvaret har haltet lidt efter, men det er også i defensiven, at de store fejl ofte bliver mere synlige.

Samtidig har man også i de to seneste kampe i den hjemlig liga set, at modstanderne har måtte ty til syv mod seks-spillet, for at få noget ud af kampen. Både Holstebro Håndbold og København Håndbold benyttede sig af muligheden for at spille i overtal i angrebet, og det får cheftræneren til at være fortrøstningsfuld.

– De har måtte set sig nødsaget til at benytte sig af syv mod seks-spillet, og det kan også komme til at ske til denne kamp. Selvom flere har været efter vores defensiv, så har vi vist i Champions League, at vi har et godt forsvar, og derfor har andre hold i ligaen måtte ty til syv mod seks, siger Jesper Jensen.

Hverken Holstebro Håndbold eller København Håndbold fik noget for deres slid, da de begge tabte, og det skal også gerne ske for Silkeborg-Voel KFUM. Sejr er naturligvis målet for Team Esbjerg.

Udover en mulighed for at stå over for syv mod seks-spillet igen, så kommer gæsterne på onsdag også med højt tempo, som kan være med til at sætte forsvaret på prøve.

– De kommer med høj fart også i deres kontraspil. De har også et fornuftigt forsvar, men det er især i offensiven med deres hurtighed, som kan blive en trussel. Bolden går hurtigt rundt, og Eira Aune og Sofie Bæk Andersen har fart i deres boldomgang, fortæller cheftræneren.

Seneste kamp blev til et nederlag på udebane mod Brest i DELO EHF Champions League. Skuffelsen skal skiftes ud med to point, så holdet igen kan fortsætte med at samle sejre ind og tanke selvtillid henover efteråret. Men også fortsætte med at få en bedre forståelse for hinanden, og fortsætte med at vise den fremgang, som de er inde i.

– Det gælder for os om at finde rytmen igen. At tabe giver et rids i rytmen. Det er ikke en skam at tabe i Brest, men det er bedre for rytmen at blive ved med at vinde. Samtidig håber vi også på, at der kan blive skabt en fest inde i Blue Water Dokken, så der kan blive skabt de rammer, som sådan en kamp fortjener, opfordrer Jesper Jensen.

Team Esbjergs trup til kampen i Bambusa Kvindeligaen mod Silkeborg-Voel KFUM onsdag den 22. september kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målvogtere: Rikke Poulsen og Dinah Eckerle
Venstre fløj: Sanna Solberg-Isaksen og Beyza Irem Türkoglu
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen
Streg: Marit Malm Frafjord og Kaja Kamp
Bagspillere: Kristine Breistøl, Henny Reistad, Annette Jensen, Michala Møller, Mette Tranborg og Line Myers.