Claus og Blue Water skippede af sted med Tipsdysten

23/04 - 2021

Årets Tipsdyst blandt lokale erhvervsfolk fik fundet en vinder for denne sæson. Det blev Claus Bæk fra Blue Water Shipping, der løb af med sejren med hele 18 point. Førstepladsen kom i hus på fornemme manér, da exhibition and sales manageren vandt med hele tre point ned til Jens Jessen fra Bent Pedersen og Maria Pedersen fra Huset Gammelhavn, der begge fik 15 point.

I alt deltog 40 erhvervsfolk fra Esbjerg og omegn i Tipsdysten, hvor resultat og målscorer skal gættes rigtigt. Og for et firma som Blue Water Shipping, hvor sporten fylder meget, er det fantastisk at vinde konkurrencen.

– Det er altid rart at vinde. Man går jo ikke ind i sådan en konkurrence for at blive sidst eller nummer to. Og så er der også tale om en meget sjov konkurrence, fortæller Claus Bæk.

At der var tale om håndbold spillede måske ned i Claus’ kort. Han har selv tidligere spillet, og så synes han også, at det meget sjovere sport at følge.

– Det er Team Esbjerg, vi følger mest, og jeg har selv fulgt med i de sidste mange år. Det er lidt sjovere at se håndbold. Der er flere mål og mere aktivitet end i fodbold. Jeg føler også, at der altid er god stemning i hallen, og det smitter af. Og så kan man også mærke, at der er en glæde i truppen, som også smitter, siger Bæk.

Blue Water Shipping har altid været med til hjemmebanekampene, men corona har sat en stopper for det i en del måneder. Det har også sat et midlertidigt stop for besøgene mellem spillere og firmaet, og det er en forbindelse, som Blue Water Shipping sætter stor pris på.

– Vi har en tæt tilhørsforhold. De kom ofte ned og spiste frokost hos os, inden corona ramte, så de har altid været en del af huset, og vi regner også med, at det er en tradition, som vi kan begynde på igen efter, fortæller Bæk.

Præmien i år lyder på et gavekort på 5.000 kroner til BoBedre. Hvad det skal bruges på, har Claus og resten af Blue Water Shipping endnu ikke nået frem til. Men én ting står fast: titlen skal forsvares igen næste sæson.

– Vi har ikke rigtig spekuleret i, hvad præmien skal bruges til. Det tager vi til den tid. Det vigtigste var at vinde, og det bliver sjovt at forsvare, for det skal den. I Blue Water skal vi vinde igen, for vi er alle sportsinteresserede, afslutter Bæk.

På billedet overrækker Team Esbjergs salgschef Erik Christensen gavekortet til Claus Bæk fra Blue Water Shipping.