Team Esbjerg og Covid-19

25/03 - 2020

Onsdag den 11. marts 2020 besluttede DHF og Divisionsforeningen Håndbold at lukke ned for alt håndbold i Danmark i minimum 14 dage.

På baggrund af udmeldingen fra DHF og Divisionsforeningen Håndbold har Team Esbjerg Elitehåndbold A/S besluttet at sende alle spillere, trænerstaben og de ansatte i administrationen hjem pr. 12. marts 2020.

Alle ansatte, der er omfattet af hjemsendelsen, må ikke arbejde i den kommende periode. Hvor lang tid perioden vil vare afhænger af udviklingen i Covid-19, og her følger Team Esbjerg Elitehåndbold A/S situationen nøje. Direktionen vil indtil videre fortsætte arbejdet i det omfang det er muligt.

Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) og Det Internationale Håndboldforbund (IHF) har efterfølgende også lukket ned og udskudt kampene i de europæiske turneringer og kvalkampene til OL og EM. Det betyder bl.a., at Team Esbjergs kvartfinalekamp mod Buducnost i Champions League er udsat på ubestemt tid.

Det er endnu uvist, hvornår kampene og arbejdet genoptages. Team Esbjerg Elitehåndbold A/S følger situationen tæt og afventer lige nu nærmere information fra DHF, Divisionsforeningen Håndbold og EHF angående afviklingen af den tilbageværende del af sæson 2019-2020.

For nærmere oplysninger kontaktes direktør HC Warrer (hc@teamesbjerg.dk)