Kampen mod Metz i Champions League spilles uden tilskuere

06/03 - 2020

Kampen i Champions League søndag den 8. marts kl. 16.50 i Blue Water Dokken mellem Team Esbjerg og Metz spilles uden tilskuere grundet smittefare ved Corona-virussen.

Team Esbjerg har valgt at lægge sig op ad Statsministerens og Divisionsforeningen Håndbolds anbefalinger.

Uddrag af pressemeddelelse fra Divisionsforeningen Håndbold:

”Det har nok ikke undgået nogens opmærksomhed at regeringen og sundhedsmyndighederne i dag har meldt ud, at de opfordrer til at arrangementer med mere end 1000 deltagere udskydes eller aflyses resten af marts. Det har stor betydning for dansk ligahåndbold. Da vi i dansk håndbold ikke vil have mulighed for at genplacere de mange kampe, er beslutningen derfor at de programsatte kampe spilles som planlagt, men uden tilskuere.

Vi kan som dansk håndbold ikke sætte os uden for den klare anbefaling der er udsendt, og dette er desuden understøttet af Dansk Idrætsforbund, og er ligeledes en model vores sportskollegaer i Danmark har valgt”.

Hvis du har købt billetter til den pågældende kamp, vil du modtage information angående refusion af billetten.