Videre i pokalen - og forberedelser til Ajax-kamp torsdag

03/03 - 2020

Kolding HK fra den nedre region af 2. division var ikke i stand til at presse Team Esbjerg i femte runde af Santander Cup. Før pausen scorede favoritterne næsten et mål pr. minut og løb igennem Kolding-forsvaret efter behag. 42-16 stod der på måltavlen, da det fredelige opgør var slut.

-Det gik lige efter bogen. og vi ramte skematisk på de ting, vi havde sat os for. Spillere, der har spillet meget på det seneste, fik lange hvil, og onsdag tager vi en let træning og taktik forud for torsdagens ligakamp mod Ajax København, sagde cheftræner Jesper Jensen.

Du kan købe billetter til kampen mod Ajax onsdag kl. 18.30 i Blue Water Dokken på www.teamesbjerg.dk.

Kampen i tal:

Kolding HK – Team Esbjerg 16-42 (9-27)

Målscorere Team Esbjerg: Elma Halilcevic 8, Clara Monti Danielsson 6, Rut Jónsdóttir 5, Line Jørgensen 4, Sanna Solberg 4, Marit Malm Frafjord 3, Marit Røsberg Jacobsen 3, Pernille Johannsen 2, Lene Østergaard 2, Sonja Frey 2, Estavana Polman 2 og Kristine Breistøl 1.

Topscorer Kolding: Mille Hansen 5

Udvisninger:

Team Esbjerg: 0

Kolding: 1

Ca. 100 tilskuere i Parkhallen