Kolding, Ajax og Metz er ugens program

02/03 - 2020

Team Esbjerg er gået ind i en travl uge med hele tre kampe. Først gælder det kampen i Santander Cup mod 2. divisionsholdet Kolding HK tirsdag, dernæst kampen i HTH Ligaen mod Ajax København torsdag kl. 18.30 i Blue Water Dokken og til sidst topopgøret i EHF Champions League mod Metz Handball søndag kl. 16.50 på hjemmebane. Sværhedsgraden stiger således stejlt i løbet af ugen.

Team Esbjerg vendte hjem fra Champions League-kampen mod FTC i Ungarn natten til mandag, og dagens program består af restitutionstræning med opvarmning og mobilitet. Kampen i Kolding vil også have karakter af restitution. Alle truppens spillere er med, såfremt de er sluppet fra søndagens kamp uden skavanker, og spilletiden vil blive fordelt.

– Vi går efter at nå så langt som muligt i Santander Cup, og et hold, der spiller i pulje med vores andethold, skal vi kunne klare, siger cheftræner Jesper Jensen.

Team Esbjerg er ekstra motiveret af den tabte kamp i kvartfinalen mod Herning-Ikast Håndbold i september i fjor, som endte i en dommerfadæse.

Kolding HK ligger lige over Team Esbjerg HK 2 på en 10. plads i puljen med 10 point for 18 kampe, hvoraf seks point er hentet på udebane. Noget fort er Parkhallen altså ikke i 2. division. Stinne Lunderskov er suveræn topscorer for Martin Eriksens mandskab med 88 mål.

Team Esbjergs trup til kampen i 5. runde af Santander Cup mod Kolding HK tirsdag den 3. marts kl. 18.30 i Parkhallen:

Målvogtere: Rikke Poulsen og Rikke Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Pernille Johannsen
Streg: Marit Malm Frafjord, Vilde Ingstad og Clara Monti Danielsson
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Sonja Frey, Line Jørgensen, Rut Jónsdóttir og Lene Østergaard.