To jyske hold i sidste afpudsning før semifinalerne

20/04 - 2019

Herning-Ikast Håndbold lod ingen tvivl om, hvilket hold der skulle med Team Esbjerg i semifinalerne fra pulje 2 i slutspillet, da de afgørende slag mod Viborg HK og Aarhus United stod. Mandag eftermiddag kommer midtjyderne til Blue Water Dokken for at afpudse spillet og formen inden semifinalerne mod Odense Håndbold.

Team Esbjerg har i denne sæson vundet samtlige fem kampe i HTH Ligaen, slutspillet og EHF Cup over Herning-Ikast, og cheftræner Jesper Jensen spår holdet svære semifinalekampe.

– Jeg ser Odense som stor favorit. Herning-Ikast har et højt topniveau, men mod Odense bliver kampene altid fysiske, og på det punkt får holdet svært ved at stå distancen. Vi har også kunnet mærke i kampene mod dem, at de ikke har så mange spillere til at aflaste nøglespillerne, og at de er ved at være lidt slidte. Jeg er spændt på, hvad de kommer til Esbjerg med, siger Jesper Jensen.

Hans eget mandskab er i den modsatte situation med mange spillere med masser af kræfter og spillere, der vil byde sig til for at opnå mere spilletid i sæsonens allersjoveste og vigtigste kampe.

– Vi skal bruge den sidste kamp i slutspillet til at finpudse formen og gøre det så godt som muligt over for vores publikum. Vi skal ikke til at prøve noget nyt, og vi skal frem for alt ikke have en dårlig oplevelse inden semifinalerne. Mavefornemmelsen er, at vi mestrer mange facetter spillemæssigt, og at topniveauet er højt, siger Jesper Jensen.

De fire sidste slutspilskampe spilles samtidig mandag kl. 16.00. Nykøbing F. Håndbold er et point efter Team Esbjergs anden mulige semifinalemodstander, København Håndbold, men har fordel af en hjemmekamp mod pointløse TTH Holstebro, mens København skal til Odense.

Uanset modstander har Team Esbjerg hjemmebane i det første semifinaleopgør og i en eventuelt tredje kamp. Første kamp spilles 27. april, udekampen 1. maj og en mulig tredje kamp 8. maj. Mandag ved 17.30-tiden kendes modstanderen.

Team Esbjergs trup af 16 spillere er uændret.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH Ligaens slutspil, pulje 2, mod Herning-Ikast Håndbold mandag den 22. april kl. 16.00 i Blue Water Dokken:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg, Maria Mose Vestergaard og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad, Clara Monti Danielsson og Marit Malm Frafjord
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen, Rut Jónsdóttir og Line Jørgensen.