Omstændighederne skaber usikkerhed før Ringkøbing-kamp

21/09 - 2018

Team Esbjerg slog Ringkøbing Håndbold sikkert i to træningskampe forud for sæsonen, og under normale omstændigheder ville en hjemmekamp mod vestjyderne være en overkommelig opgave. Men optakten til kampen er usædvanlig.

– Vi har lidt i bagagen med skadede spillere og en hård pokalkamp med forlænget spilletid torsdag aften mod Viborg, og det bliver en fysisk og mental opgave at få debriefet efter den kamp og ladet op til kampen mod Ringkøbing. Vi var hjemme efter klokken to i nat, og det var i det hele taget en hård omgang, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen.

Tilfredse, men udkørte spillere deltog i taktikmøde og lette øvelser fredag for at få stivheden ud af kroppen, og nu gælder det den sidste kamp i HTH Ligaen inden en landskamppause, der kommer tilpas.

Team Esbjerg måtte kæmpe 25-24-sejren over Viborg HK hjem uden Estavana Polman og Line Jørgensen, og deres status er uændret. Det vil være bonus, hvis nogen af dem kan være med i Blue Water Dokken lørdag. Derimod håber Jesper Jensen, at Rut Jónsdóttir kan spille, selv om hun udgik i første halvleg med fodproblemer. Elma Halilcevic er tilbage i truppen efter studietur og kan aflaste Sanna Solberg, der spillede 60 minutter i Viborg.

– Det handler om at dæmpe forventningsniveauet lidt og gøre det, vi kan finde ud af. Heldigvis har vi mødt Ringkøbing to gange og kender spillerne, så der er ikke det skær af premiere over det, som der har været mod mere ukendte modstandere. Det giver en vis tryghed. Jeg synes, at Ringkøbing hidtil har gjort det godt trods flere skader, og holdet har et spændende, offensivt forsvar, der kan volde problemer, siger Jesper Jensen.

Ringkøbing Håndbold besejrede i premieren Ajax København og spillede senest uafgjort med Aarhus United. Dermed har holdet skabt en lille afstand til bunden af ligaen.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH Ligaen mod Ringkøbing Håndbold lørdag den 22. september kl. 15.00 i Blue Water Arena:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad og Clara Monti Danielsson
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen, Line Jørgensen og Rut Jónsdóttir.