Næste station med pokaltoget er Hadsten

21/08 - 2018

Som sidste forberedelse til et krævende program i de næste uger møder Team Esbjergs pokalvindere onsdag aften Hadsten Håndbold fra 1. division i 1/8-finalen i Santander Cup.

Modstanderen er placeret i det østjyske håndboldbælte mellem Randers og Aarhus og blev nummer fem i 1. division i seneste sæson. Siden er der skiftet massivt ud i truppen, og også cheftræneren er ny.

– Vi har ikke det store kendskab til Hadsten, og vi skal være stærke nok til at klare det selv. Kampen skal vindes inden det hårde kampprogram i den næste måned. Vi så i kampen mod Odense forleden, hvad der kræves, når vi møder topholdene, og i den henseende kan vi ikke bruge kampen mod Hadsten til så meget. Det gælder om at stadfæste, hvad vi har arbejdet med indtil nu, holde rytmen og forhåbentlig fordele spilletiden lidt, siger Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen.

Team Esbjerg-truppen er fortsat uden de langtidsskadede Maria Mose Vestergaard og Lene Østergaard samt Rut Jónsdóttir, der fysisk nærmer sig at være klar efter sin barsel. Foruden spillerne nævnt herunder kan Elma Halilcevic komme i betragtning som aflastning for Sanna Solberg på venstre fløj. Hun har spillet U18-VM, hvor Danmarks endestation var Rusland i kvartfinalen, og hendes fysiske tilstand afgør, om hun er med.

Team Esbjergs trup til kampen i 1/8-finalen i Santander Cup mod Hadsten Håndbold onsdag den 22. august kl. 19.45 i VestjyskBank Arena:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Marie Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad og Clara Monti Danielsson
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen og Line Jørgensen.