Line Jørgensen er spilleberettiget efter hård periode

21/08 - 2018

Team Esbjergs nye stjernespiller, Line Jørgensen, er efter et længere forhandlingsforløb fri af sin tidligere klub, CSM Bucuresti. Hun kan nu koncentrere alle tanker og ressourcer om sammen med sine holdkammerater at forberede sig bedst muligt til den nye sæson.

Tvisten om udnyttelsen af en option i Line Jørgensens kontrakt med den rumænske storklub, så hun kunne forlade Bucuresti et år før kontraktudløb, er afsluttet med et forlig, der involverer flere parter.

– Jeg er meget lettet over, at sagen er landet, og at jeg nu har fået mit spillercertifikat fra Bucuresti. Det har været hårdt, særligt i den seneste periode, fordi vi nærmer os at skulle spille kampe. Det har også kostet nattesøvn, fordi man føler sig så magtesløs. Heldigvis har Team Esbjerg hele tiden været til rådighed og støttet, og Håndboldspillerforeningen har bistået med sin store viden om kontraktforhold, siger Line Jørgensen.

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, glæder sig ligeledes over, at sagen nu er afsluttet. Den har involveret det danske og det rumænske håndboldforbund, det europæiske håndboldforbund, EHF, de to klubber og agenter.

– Mange parter har medvirket, og jeg er selvsagt meget tilfreds med, at der er fundet en løsning. Line kan nu fuldt koncentrere sig om at spille håndbold og medvirke til, at klubben når sine høje sportslige mål i denne sæson – blandt andet at tilbageerobre det danske mesterskab, siger Bjarne Pedersen.

Hverken han eller Line Jørgensen ønsker at uddybe detaljer i forliget, herunder de økonomiske.

Line Jørgensens spillercertifikat er modtaget i Dansk Håndbold Forbund, og dermed er den sidste hindring for hendes comeback i dansk klubhåndbold rykket af vejen.

– Jeg synes, vi er nået rigtig langt håndboldmæssigt og socialt på tre-fire uger. Det tegner allerede nu fantastisk spændende, men vi skal fortsat udvikle os og blive skarpere i alle spillets faser. Jeg er glad for pigerne, trænerteamet og alle omkring holdet og er blevet bekræftet i, at jeg valgte rigtigt med Team Esbjerg, siger Line Jørgensen.