Team Esbjerg vil lægge nyt lag på mod Randers HK

10/08 - 2018

Team Esbjerg fortsætter forberedelserne til den nye sæson ved at deltage i Ringkøbing-Skjern Elitecup, der begynder lørdag med fire kampe i damerækken, som spilles regionalt. Holdet møder ligarivalerne fra Randers HK i Auning lørdag kl. 16.00.

Efter mødet med Ringkøbing Håndbold i den første testkamp har Team Esbjerg spillet en træningskamp mod Skjerns U16-drenge, der er højere og fysisk stærkere og var i stand til at presse damespillerne på fysikken.

– Det var en rigtig fin kamp, hvor vi tog et skridt videre. Vi skal ikke nødvendigvis opfinde noget nyt, men blive trygge ved spillestilen og hinanden med de mange nye spillere i truppen, siger cheftræner Jesper Jensen.

Team Esbjerg vandt kampen med 25-21og forbereder sig nu på at møde modstand af samme køn i Auning.

Vi har haft en lille uges træning siden seneste træningskamp og forsøger at lægge et lag mere på vores spil. Kompetencerne og mulighederne er øget med tilgangen af Kristine Breistøl og Line Jørgensen, som begge kan skyde fra distancen, og forsvarsmæssigt har vi med nye spillere som Marit Røsberg Jacobsen, Annette Jensen og Clara Monti Danielsson mange, der kan dække godt op, siger Jesper Jensen.

Foruden Maria Mose Vestergaard og Lene Østergaard er Estavana Polman og Rut Jónsdóttir ude, men er ikke langt fra at være spilleklar. Elma Halilcevic spiller U18-VM. 11 af truppens i alt 16 spillere er således fuldt med i træning og kamp.

– Når alle bortset fra de to langtidsskadede spillere er klar, har vi en rimelig bredde, men vi er sårbare i deres fravær, siger Jesper Jensen.

Ringkøbing-Skjern Elitecup var tidligere kendt som KFUM-mesterskaberne og spilles over to weekender for både damer og herrer. Hos damerne er holdene foruden de nævnte Nykøbing-Falster, Angolas landshold, Ringkøbing, Buxtehuder SV, Odense og København.