Team Esbjerg ansætter ny spilfordeler for sponsorerne

22/05 - 2018

Team Esbjerg Elitehåndbold A/S har ansat Emma Nygaard i en stilling som salgs-, business- og eventkoordinator. Hun træder med virkning fra 1. juli ind i den funktion, som Tove Seest hidtil har varetaget, og påtager sig derudover nye opgaver.

Emma Nygaard, 23 år, er ved at færdiggøre sit studium til serviceøkonom på erhvervsakademiet i Aarhus, men er allerede trådt til i en overgangsperiode, inden Tove Seest fratræder for at blive assistenttræner i Randers HK.

– Under min uddannelse var jeg tre måneder i praktik i Team Esbjerg i efteråret 2017, og da jeg blev introduceret for håndboldverdenen, blev jeg fuldstændig grebet af den. Min far er sponsor, og jeg har ofte været med ham til arrangementer og events i flere eliteklubber. Det område vil jeg gerne arbejde inden for i fremtiden, og derfor valgte jeg at læse til serviceøkonom. Da muligheden for at blive ansat i Team Esbjerg opstod, var det bare med at sige ja, siger Emma Nygaard.

Hendes primære opgave bliver at koordinere de udadvendte aktiviteter i Team Esbjerg, hovedsageligt VIP-arrangementer ved hjemmekampe og at servicere erhvervsnetværkene i Team Esbjerg Business, samt morgenmøder og sociale arrangementer. Emma vil også få en vigtig rolle i forhold til hjemmeside og sociale medier, der vil få stigende betydning i kommunikationen med tilhængere og fans.

– Vi kender Emma fra hendes praktiktid i Team Esbjerg, og meldingerne fra administrationen er, at hun med sin uddannelse og sit gåpåmod er den helt rigtige til at varetage den vigtige funktion i forhold til sponsorer og andre samarbejdspartnere. Vi kan tydeligt mærke, at hun brænder for at arbejde for Team Esbjerg, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

Emma Nygaard er født og opvokset i Esbjerg og fik tidligt fritidsjob. Hun begyndte som avisbud og har ved siden af skolegangen arbejdet med blandt andet rengøring, kundeservice og som afløser ved dagrenovation hos Marius Pedersen, hvor hendes far er regionschef.

Om få dage afleverer hun sin hovedopgave på studiet. Emnet er, hvordan Team Esbjerg kan forøge salget af eksponering i Blue Water Dokken, og hvilken værdi medlemmerne af Team Esbjerg Business får af deres sponsorat. Emma er allerede godt i gang.