Dansk Håndbold Award 2018

01/05 - 2018

Dansk Håndbold Award 2018 er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold og præsenterer derfor det bedste af det bedste inden for alle områder af sporten.

Håndboldens efterhånden faste tv-partner, TV2, får studie i Viborg Stadionhal, hvorfra TV2 Sport tager det bedste fra showet med i dækningen af ”Året der gik” i dansk håndbold i forbindelse med turneringsafslutningen for de bedste danske håndboldrækker.

Glæd dig til det nye “Live” show på TV2 sport, hvor vi hylder det bedste fra året der gik i hele Håndbold-Danmark. Dansk Håndbold Award løfter denne aften sløret for hvem der bliver årets håndboldspiller, hvem scorede det bedste mål, hvilken forening gjorde mest for fællesskabet og meget mere. Hele aftenen er pakket ind i et forrygende show af prisuddelinger, underholdning med Jesper Binzer og en masse overraskelser.

Showet finder sted mandag 4. juni 2018 i Viborg Stadionhal.

Program:
Kl. 18.00 – Dørene åbner
Kl. 20.00 – Live Show starter med prisuddeling
Kl. 22.30 – Live show slutter

KØB DIN BILLET HER: https://shop.tophaandbold.dk/