Odense den ultimative test for det nye Team Esbjerg-hold

30/10 - 2018

Team Esbjerg bestod prøven mod et tophold med 31-21-sejren i Nykøbing for 13 dage, hvorefter holdet floppede og tabte hjemme til Aarhus United og rejste sig med en storsejr over Ajax København.

Cheftræner Jesper Jensen har svært ved at blive klog på, hvor hans hold står inden onsdagens møde mellem nummer et og to i HTH Ligaen, Odense Håndbold med maksimumpoint og Team Esbjerg fire point efter, i Odense Idrætshal.

– Odense går til kampen med masser af selvtillid, og holdet har været foran i alle kampe. Vores opgave er at se, om vi kan ryste dem og at ramme et spil, vi kan være tilfredse med. Vi klarede det godt i Nykøbing, og jeg er tilfreds med vores spil i denne fase af sæsonen, når vi ser bort fra indsatsen mod Aarhus. Mod Odense får vi at se, hvor langt vi er nået, siger Jesper Jensen.

Odense har på det seneste slået Nykøbing F. med et mål på hjemmebane og ligeledes vundet en etmålssejr ude over Aarhus United. Jesper Jensen er nærmest skeptisk over for de lige cifre, når man tager Odenses spillertrup og styrke – selv uden en skadet Stine Jørgensen – i betragtning.

– Odenses fysik, kendskabet til hinanden og de individuelle kvaliteter med landsholdsspillere over hele linjen gør holdet til klar favorit til at vinde grundspillet. Man kan ikke tage Stine Jørgensen ud af et hold, uden at det har en effekt, men der er bare så mange andre dygtige spillere på holdet. Jeg vil være mere glad for at holde holdene under os på afstand end at hale ind på Odense, men tror på en sejr, siger Jesper Jensen.

Han ønsker ikke at fremhæve enkeltspillere, der må præstere særligt i Odense, men nævner dog, at målvogter Sandra Toft ofte præsterer ekstraordinært i disse store kampe. Hun er oppe imod landsholdskollegaen Althea Reinhardt, såfremt hun bliver foretrukket frem for den hollandske landsholdsspiller, Tess Wester. Men der bliver andre dueller på højt niveau i kampen.

Team Esbjergs trup er uændret til topbraget.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH Ligaen mod Odense Håndbold onsdag den 31. oktober kl. 20.30 i Odense Idrætshal:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad og Clara Monti Danielsson
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen og Line Jørgensen.