Forberedelserne har bare været super

25/08 - 2018

Fem ugers forberedelser er slut, og søndag spiller Team Esbjerg Super Cup mod København Håndbold, mødet mellem vinderen af Santander Cup og det danske mesterskab, i Skanderborg.

De fem uger er brugt effektivt til at spille syv nye spillere ind på holdet, og cheftræner Jesper Jensen er meget tilfreds med udbyttet dagen før sæsonens første storkamp mod mestrene.

– Var jeg blevet spurgt for en måned siden, ville jeg have København som storfavorit, men nu synes jeg, kampen er fifty-fifty. Vi er kommet hurtigt op på et højt niveau. København har næsten de samme spillere som i seneste sæson, og de er stærke, mens vi har fået nye kompetencer, der ikke sidder der helt endnu, men vi er nået langt, siger Jesper Jensen.

Fremgangen bekræftes af en af de nye spillere, Annette Jensen, der har en fortid i Vipers Kristiansand og senest TTH Holstebro.

– Det er et helt andet og højere niveau, end jeg har været vant til, og den indbyrdes forståelse er allerede god. Jeg synes, vi spiller taktisk smart, får bragt hinanden i gode situationer og holder et fint tempo. I TTH havde vi fint styr på København i de fleste kampe, og jeg tror på mulighederne, siger Annette Jensen inden sin første Super Cup i karrieren.

De to hold delte sejrene i grundspil og slutspil i den forgangne sæson, men Team Esbjerg vandt en ekstra sejr i Final4 lige før nytår, og den bragte holdet i Super Cup.

– Vi spiller om at vinde titler, og det kan godt være, at Super Cup er den mindste af dem, men det er en titel, og vi har kvalificeret os til at spille om den, siger Jesper Jensen.

Højre fløj Marit Røsberg Jacobsen er klar til kamp efter at have siddet ude med rygproblemer, og Elma Halilcevic er frisk efter U18-VM og supplerer Sanna Solberg på den anden fløj.

Team Esbjergs trup til HSM Industri Super Cup mod København håndbold søndag den 26. august kl. 18.15 i Fælledhallen, Skanderborg:

Målmænd: Sandra Toft og Rikke Marie Granlund
Venstre fløj: Sanna Solberg og Elma Halilcevic
Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen og Emma Nielsen
Streg: Vilde Ingstad og Clara Monti Danielsson
Bagspillere: Kristine Breistøl, Estavana Polman, Kristina Liscevic, Annette Jensen og Line Jørgensen.