Blue Water Dokken er optaget – Varde det bedste alternativ

22/04 - 2018

Team Esbjerg er henvist til at spille den sidste og afgørende hjemmekamp i slutspillet uden for den faste ramme, Blue Water Dokken. Kampen mod Randers HK spilles lørdag kl. 16.00 i Lerpøthallen i Varde.

– Vi ville naturligvis gerne have spillet på vores fantastiske hjemmebane, Blue Water Dokken, der imidlertid er optaget af et stort dartarrangement på dagen. Vi har afsøgt alle muligheder for at flytte kampen til et andet tidspunkt og har mødt stor velvilje fra både Randers HK, DHF og TV 2, men i den sidste ende er det ligareglementets rimelige bestemmelse om, at kampene i sidste spillerunde skal spilles samtidig, som blokerede for en løsning, siger Team Esbjergs direktør, Per Kristiansen.

Kapaciteten i Lerpøthallen er naturligvis væsentligt lavere end i Blue Water Dokken, og de godt 1.000 billetter er i første omgang udbudt blandt sponsorer og sæsonkortholdere. Fra tirsdag kl. 11.10 vil overskydende billetter være til salg på www.teamesbjerg.dk.

– Midt i ærgrelsen over den situation, vi er blevet bragt i, glæder vi os over den løsning, der er fundet. Vi har gode erfaringer med Lerpøthallen og har mødt stor velvilje fra Varde Fritidscenter omkring det praktiske arrangement. Varde er en traditionsrig håndboldby i vores nærområde, og vi ser kampen mod Randers som en god mulighed for at vise os frem og bidrage til at øge interessen for Team Esbjerg i en by, der i forvejen bakker godt op om vore kampe, siger Per Kristiansen.

Sportsligt er situationen, at Team Esbjerg skal vinde over slutspilspuljens bundhold for at have en chance for at nå semifinalerne i HTH GO Ligaen. Samtidig skal København Håndbold slå rivalerne til semifinalepladsen, Nykøbing F. Håndbold, i Frederiksberg Hallerne.