Ine Stangvik vil jagte mere spilletid i ny klub

22/03 - 2018

Ine Stangvik forlader Team Esbjerg ved udgangen af denne sæson. Den 27-årige norske målvogter indgik i fjor en toårig aftale, men har ikke fået den spilletid i klubben, som hendes ambitioner rækker til, og derfor har hun ønsket at blive løst fra sin kontrakt.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kunne bruge mere spilletid, end jeg har fået i Team Esbjerg. Jeg var ude i et par måneder med hjernerystelse, hvilket naturligvis ikke har gavnet mig, men nu er jeg ovre det og har ambitioner om at spille mere. Jeg vil gerne fortsætte i udlandet, og jeg trives virkelig godt og kender mange mennesker i Danmark, siger Ine Stangvik.

Hun kom til Team Esbjerg efter to sæsoner i København Håndbold, hvor hun havde en væsentlig andel i, at klubben nåede langt i slutspillet og var tæt på at erobre DM-guldet.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, forstår Ine Stangviks ønske om mere spilletid, og klubben har efterkommet hendes anmodning om at blive løst fra kontrakten før udløb.

– Det efterlader os i en lidt presset situation med at finde en ny målvogter. Vi sætter processen i gang med det samme og skal først have fastlagt kriterierne for, hvilken type vi går efter. I den nye sæson skal vi forhåbentlig spille 12-14 kampe flere end i denne, og det kræver en dygtig målvogter ud over Sandra Toft, siger Jesper Jensen.

Hun spillede tidligere i Oslo-klubberne Njård Håndball og Nordstrand Håndball, hvor den nuværende Team Esbjerg-spiller, Vilde Ingstad, var holdkammerat i en sæson. Hun har kun godt at sige om Team Esbjerg og holdkammeraterne, men hun er i Danmark for at spille håndbold, og det har hun ikke i tilstrækkelig grad fået opfyldt i klubben.

– Nu satser vi på at nå så langt som muligt i slutspillet, og jeg vil gøre alt for at slutte godt af i Team Esbjerg, siger Ine Stangvik.