Dyrebare point på spil for begge hold i Arena Randers

18/02 - 2018

Randers HK og Team Esbjerg runder 18. spillerunde i HTH GO Ligaens grundspil af mandag aften, og for begge hold er der meget på spil. Med blot fire spillerunder tilbage efter opgøret er pointene dyrebare, for Randers i kampen om den sidste plads i slutspillet og for Team Esbjerg om at placere sig så højt som muligt og eventuelt få et point eller to med over i slutspilspuljen.

– Yderligere er det faktisk stort, at vi med en sejr i Randers definitivt kan sikre os en slutspilsplads. Jeg ved godt, at mange tænker, det ikke kan gå galt, men det er noget ved det matematiske. Så er den lukket, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen.

Hans mandskab kan med en sejr spille sig op i selskab med FC Midtjylland og Odense Håndbold og lægge tre points afstand til Viborg HK på femtepladsen. Randers kæmper med primært TTH Holstebro om en slutspilsplads og fik en stor gave, da Ajax København lørdag sikrede sig sæsonens første sejr mod netop rivalen. En sejr vil være af vital betydning.

– Randers har efter min vurdering ikke endnu fået den fulde effekt af, at Niels Agesen er kommet til som cheftræner, og holdets spil har svaret til den aktuelle placering. Men man må ikke glemme, at holdet har fem bagspillere, der har været inde omkring de respektive nordiske landshold, og en sjette, Sara Johansson, er tidligere ungdomsverdensmester med Sverige, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg vandt det første indbyrdes opgør i september med 23-18 og er senest blevet forstærket med Mette Gravholt, der indgår som eneste nye spiller i truppen i forhold til kampen mod Aarhus United for otte dage siden.

– Nu skal vi til at spille godt, inden vi begynder at møde topholdene. Der er mange positive elementer i både forsvar og angreb under træningen, og vi skal have fundet de sidste tre-fire-fem procent i kampene, som er så vigtige mod hårde modstandere, siger Jesper Jensen.

 

Team Esbjergs trup til kampen i HTH GO Ligaen mod Randers HK mandag den 19. februar kl. 20.30 i Arena Randers:

Målmænd: Sandra Toft og Ine Stangvik

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Sanna Solberg

Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Anne Brinch-Nielsen

Streg: Vilde Ingstad og Mette Gravholt

Bagspillere: Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson, Kristina Liscevic, Sofie Blichert-Toft, Estavana Polman og Lene Østergaard.