Gravholt står til hurtig debut i ny pokaljagt

13/02 - 2018

Formaliteterne faldt på plads, så Mette Gravholt allerede mandag kunne møde sine nye holdkammerater og træne med truppen, og den erfarne stregspiller skal ikke vente længe på debuten i Team Esbjerg-trøjen.

Onsdag aften er hun i truppen, når vinderne af Santander Cup indleder et nyt pokalår og møder Kolding IF fra 2. division.

– Vi fik prøvet Mette af, og det gik fint. Niveauet i pokalkampen er anderledes, end hvad vi normalt er ude for, men det har en funktion i forhold til at spille hende ind på holdet, siger cheftræner Jesper Jensen.

Kolding IF trænes af et velkendt navn i håndboldkredse, Susan Andersen, og ligger aktuelt placeret på en ottendeplads i 2. division, pulje 2.

– Et kuriosum er, at Rikke Schmidt, der tidligere i en periode har spillet for Team Esbjerg, står på mål for Kolding, og hun vil selvfølgelig gerne drille os. Men det er naturligvis et hold, vi skal slå. Jeg går ud fra, at motivationen hos de spillere, der prøvede at vinde pokalen mellem jul og nytår, er stor, og at de gerne vil jagte en ny triumf. Kolding IF er første forhindring på vejen, siger Jesper Jensen.

Maria Mose Vestergaard skånes med et belastet håndled, og også Estavana Polman døjer med en mindre skade, som dog ikke definitivt udelukker hendes deltagelse. Mette Knudsen indgår formentlig i truppen.

Team Esbjergs trup til kampen i Santander Cup, 5.runde, mod Kolding IF onsdag den 14. februar kl. 19.15 i Sydbank Arena:

Målmænd: Sandra Toft og Ine Stangvik

Venstre fløj: Sanna Solberg og Mette Knudsen

Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Anne Brinch-Nielsen

Streg: Vilde Ingstad og Mette Gravholt

Bagspillere: Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson, Kristina Liscevic, Sofie Blichert-Toft, Estavana Polman og Lene Østergaard.