Lara González stopper i Team Esbjerg efter denne sæson

01/02 - 2018

Den spanske landsholdsspiller, Lara González Ortega, forlader til sommer Team Esbjerg efter to sæsoner i klubben.

Den sportslige ledelse har med henblik på den kommende sæson vurderet truppens sammensætning, og det er besluttet, at samarbejdet ophører ved denne sæsons afslutning.

Bestyrelsesformand Bjarne Pedersen fremhæver Lara González som en personlighed, der har haft stor betydning for klubbens indre liv, og hun befinder sig godt i Esbjerg. Cheftræner Jesper Jensen deler vurderingen.

– Lara er på anden sæson et defensivt omdrejningspunkt på vores hold, og uden for banen er hun en god pige, der også socialt fylder meget, siger Jesper Jensen.

Lara González kom til Team Esbjerg efter et kort ophold i den ungarske klub, Siófok KC, og spillede forinden tre sæsoner i franske Metz.

– Det har været en stor fornøjelse at spille i Team Esbjerg, pigerne er fantastiske, og jeg vil forlade klubben med en god følelse. Den første sæson var det lidt svært at finde ind i spillet, og jeg blev mest brugt defensivt. I denne sæson går det lettere, og jeg forsøger altid at hjælpe holdet, så meget jeg kan, siger Lara González Ortega.