Papiret lyver – det kan blive en gyser torsdag aften

24/01 - 2018

Team Esbjerg tilhører med 35-22-sejren i Holstebro subtoppen i HTH GO Ligaen og kan konsolidere positionen i torsdagens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel KFUM, der kæmper for at komme med i slutspillet. Det mål bør ifølge Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen ikke være truet.

– Silkeborg-Voel ligger lidt for lavt i forhold til, hvilke spillere holdet råder over, og har været uheldig med skader og etmålsnederlag til blandt andre os. Tag ikke fejl af min mavefornemmelse, der siger, at det er et hold med rigtig meget kvalitet. Jeg forudser et opgør, der vil være lige til det sidste, siger Jesper Jensen.

Silkeborg-Voel er ramt af graviditet på målvogterposten, men har ellers spillere af klasse på alle pladser. Bagkæden med den norske VM-sølvvinder, Stine Skogrand, i spidsen og andre erfarne kræfter i Jette Hansen, Anna Sophie Okkels og Sofie Bæk Andersen er stærkt besat, fløjene ligeså, og på stregen har holdet Rikke Iversen, der senest scorede 10 mål i sejren over Nykøbing F. Håndbold og desuden er et af ankrene i et stærkt forsvar.

Alle modstandernes kvaliteter til trods er Team Esbjerg favorit.

– Hvis vi skal have en forhåbning om at slutte i top fire, skal vi slå Silkeborg-Voel på hjemmebane. Normalt har de et godt tag på os, og de er gode til at få modstanderne til at spille lidt langsomt. Det skal vi undgå, siger Jesper Jensen.

I oktober formåede Team Esbjerg at tage begge point i Jysk Arena, da Sandra Toft reddede et straffekast efter spilletidens udløb. Det kan blive en ny spændende afgørelse i Blue Water Dokken.

– Jeg er ikke helt oppe i skyerne over, at vi vandt så stort over TTH Holstebro, der ikke spillede op til sit bedste. Det var en solid indsats og ikke mere. Nu skal vi videre, siger Jesper Jensen.

Truppen er uændret i forhold til mandagens kamp.

Team Esbjergs trup til kampen i HTH GO Ligaen mod Silkeborg-Voel KFUM torsdag den 25. januar kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målmænd: Sandra Toft og Ine Stangvik

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Sanna Solberg

Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Anne Brinch-Nielsen

Streg: Vilde Ingstad og Mette Melgaard

Bagspillere: Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson, Kristina Liscevic, Sofie Blichert-Toft, Estavana Polman og Lene Østergaard.