Husk at der kun er Final4 en gang om året

21/12 - 2017

Har du endnu ikke købt mandelgaven, eller har du og familien bare behov for et afbræk i dagene mellem jul og nytår, så overvej at købe billetter til Team Esbjergs kampe ved Santander Final4 i Jysk Arena i Silkeborg i dagene 29.-30. december.

Hovedsponsoren for pokalturneringen, Santander Consumer Bank, giver bussen fra Esbjerg til Silkeborg fredag den 29. december. Du skal blot gå ind på tophaandbold.dk og købe billet(ter) til semifinalen mod FC Midtjylland, så er du med.

– Lad os gøre det til en kæmpefest, første gang vi er med i Final4-stævnet, som, jeg synes, er et rigtig godt finaleformat. Foruden semifinalen fredag aften er der masser af underholdning og aktiviteter i hallen i timerne op til håndboldklassikeren, så ingen kommer til at kede sig, siger Team Esbjergs business- og eventchef, Tove Seest.

Hvis du vil med bussen, skal du blot skrive en mail til ts@teamesbjerg.dk, når du har sikret dig billetten. Husk at bestille billetten i den særlige Esbjerg-sektion, hvor der fortsat er pladser at få. Fanklubben The Red Phoenix er praktisk arrangør af turen.

– De fleste af de tilhængere, der allerede har købt billetter, har sikret sig adgang til begge dage. De tror ligesom os på, at Team Esbjerg avancerer til finalen søndag eftermiddag med en sejr over FC Midtjylland. Men det kræver opbakning fra endnu flere, siger Tove Seest.

Team Esbjerg kvalificerede sig til finalestævnet ved at slå de danske mestre, Nykøbing F. Håndbold, 27-22 i kvartfinalen. Cheftræner Jesper Jensen betegner det som et vigtigt sæsonmål at deltage i Santander Final4 i en periode uden deltagelse i europæisk håndbold. Nu er det mål nået, og det er op til spillerne at gøre de sidste juledage endnu festligere.

Kampen mellem Team Esbjerg og FC Midtjylland spilles fredag kl. 20.00, bronzekampen lørdag kl. 14.00 og finalen kl. 16.00. De øvrige klubber ved Santander Final4 er Aarhus United og København Håndbold.