Sandra Toft forlænger med Team Esbjerg til 2021

28/11 - 2017

Det danske kvindelandsholds målvogter, Sandra Toft, har forlænget aftalen med Team Esbjerg med to sæsoner, så den nu gælder til 30. juni 2021. Hun kom til Team Esbjerg fra norske Larvik HK på en toårig kontrakt inden denne sæson.

– Det er et fedt signal, at Sandra Toft efter blot tre-fire måneder i klubben er så overbevist om, at det er her, hun vil være, at hun har forlænget aftalen. Hun kommer fra en kontrakt i Larvik og har formentlig ambitioner om igen at spille for en stor udenlandsk klub, og så har hun valgt Team Esbjerg og det træningsmiljø, vi kan tilbyde, siger Jesper Jensen.

Også Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, er fornøjet med, at en af verdens bedste målvogtere så tidligt har besluttet sig for at tilbringe nogle af sine bedste håndboldår i klubben.

– Det er en stor cadeau til alle i og omkring klubben, at en så stor profil i dansk håndbold har valgt at forlænge med Team Esbjerg frem til 2021, siger Bjarne Pedersen.

Sandra Toft spiller mandag aften den anden forberedelseskamp mod Sverige forud for VM i Tyskland. Kampen spilles i Trollhättan.

Forud for næste sæson har Team Esbjerg indtil nu indgået aftaler med playmakeren Annette Jensen, der kommer til klubben fra TTH Holstebro på en toårig aftale, og den norske landsholdsspiller, Marit Røsberg Jacobsen, der kommer fra Byåsen HE og ligeledes har underskrevet en toårig aftale. Derudover har den norske landsholdsstreg, Vilde Mortensen Ingstad, forlænget sin nuværende kontrakt med to år til 30. juni 2020.