Udekamp i Ringkøbing afgjort i første halvleg

12/10 - 2017

I modsætning til i flere af de foregående kampe grundlagde Team Esbjerg en sikker sejr allerede i første halvleg, og der var som helhed klasseforskel, da holdet besejrede Ringkøbing Håndbold med 29-22 i en kamp, hvor cifrene kunne være blevet endnu tydeligere.

Sandra Toft i målet medvirkede til at tage modet fra hjemmeholdet i de første 30 minutter, hvor forskellen blev tydeligere, efterhånden som halvlegen skred frem. Flere fine redninger og to afværgede straffekast præsterede landsholdsmålvogteren i en halvleg, hvor favoritternes to stregspillere, Vilde Ingstad og Ulrika Toft Hansen, scorede tilsammen syv mål, og fløjen Sanna Solberg lavede fire mål. I den anden ende skiftede Ringkøbing målvogter, uden at det for alvor rykkede ved styrkeforholdet.

Efter pausen førte topscorer Ida Bjørndalen Karlsson an i en udbygning af forspringet, Kristina Liscevic omsatte sit højrisikospil i to mål, og Lara González fortsatte de pæne angrebstakter fra første halvleg. Team Esbjerg førte 26-15, inden der blev slækket, og flere fejl sneg sig ind i spillet. På det tidspunkt havde unge Lene Østergaard spillet med musklerne og pådraget sig sin anden udvisning i kampen.

Ine Stangvik, der i pausen havde afløst Sandra Toft i målet, tog ligeledes to straffekast og var med til at sikre, at hjemmeholdet aldrig kom faretruende nær. Ringkøbing truede heller ikke meget fra bagkæden, men formåede dog i kraft af blandt andet to mål af veteranen Michelle Brandstrup at pynte på, hvad der kunne være blevet til et tocifret nederlag.

Efter sejre i to udekampe møder Team Esbjerg torsdag den 19. oktober Aarhus United i Blue Water Dokken. Kampen spilles kl. 18.30, og du kan købe billetter på www.teamesbjerg.dk.