Perfekt optakt til mødet med sæsonens overraskelse

20/09 - 2017

To Team Esbjerg-sejre oven på premierenederlaget til Nykøbing F. Håndbold luner inden mødet med ubesejrede TTH Holstebro torsdag aften i Blue Water Dokken. Cheftræner Jesper Jensen fokuserer dog endnu mere på forløbet efter 23-18-sejren over Randers HK for en uge siden.

– Efter Randers-kampen er det gået støt fremad. I den kamp handlede det om at få hul, og det fik vi i anden halvleg. Jeg er meget tilfreds med, at defensiven stod så stærkt og ikke gav ret meget væk, og jeg kan under træningen mærke, at spillerne har fået tryghed og bedre forståelse for hinanden i spillet. Vi glæder os sindssygt meget til at vise det i kamp mod TTH Holstebro, der indtil nu har gjort det over al forventning, siger Jesper Jensen.

Defensiven foran den stærke målvogterduo, Ine Stangvik og Sandra Toft, bliver Team Esbjergs fundament i denne sæson. Jesper Jensen glæder sig over, at holdet allerede nu har en konkurrencedygtig 6-0- og 5-1-formation, men også, at den seneste uges træning har budt på endnu større fremskridt angrebsmæssigt. Det handler meget om tillid, og at spillerne tør tage løbene, også når de ikke har bolden. Det gør de nu.

– Det gælder om at gøre hinanden gode, og vi vil gerne lægge yderligere et lag på mod TTH Holstebro. Vi skal møde et homogent hold med styr på hierarkiet. Annette Jensen er i toppen, og omkring sig har hun rigtig mange unge spillere med individuelle kvaliteter, heriblandt Pauline Bøgelund og Mathilde Neesgaard. Det vil stadig være flot, hvis holdet ender i top otte. Vi er meget bevidste om, at modstanderne måske allerede nu er tæt på deres topniveau. Men med det, vi gerne vil, er det et hold, vi skal slå på hjemmebane, siger Jesper Jensen.

TTH Holstebro har fået den unge SønderjyskE-målvogter, Louise Egestorp, som afløser for veteranen Marianne Lundsby, og hun har hidtil stået med en redningsprocent på 47. I det hele taget giver vestjyderne ikke mange mål væk. Mest indtryk gør premieresejren på 28-20 over sølvvinderne fra København Håndbold.

Team Esbjerg har flere helt unge spillere i truppen i denne sæson og afgiver Lene Østergaard til en studietur. Ellers er truppen uændret til en kamp, der smager lidt af topopgør.

 

Team Esbjergs trup til kampen i HTH GO Ligaen mod TTH Holstebro torsdag den 21. september kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målmænd: Sandra Toft og Ine Stangvik

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Sanna Solberg

Højre fløj: Anne Brinch-Nielsen og Maibritt Kviesgaard

Streg: Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad

Bagspillere: Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson, Kristina Liscevic, Sofie Blichert-Toft og Estavana Polman.