To tidligere mesterhold kæmper for at finde rytmen

12/09 - 2017

Hverken Randers HK eller Team Esbjerg har fået nogen overbevisende start på den nye sæson i HTH GO Ligaen, men vandt begge i anden spillerunde mod formodet svagere modstandere. Onsdag aften spiller de to tidligere mesterhold i Blue Water Dokken om at placere sig i den pæne ende af ligaen.

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen ser frem til at hente den første hjemmesejr, velvidende at Randers stiller med fem-seks skandinaviske landsholdsspillere og i navne som Camilla Dalby, Maria Fisker og norske Mari Molid råder over særdeles erfarne spillere. Ligesom Team Esbjerg har østjyderne skiftet en halv trup og har fået tilgang af blandt andre målvogter Mathilde Juncker og Anne Sofie Hjort fra SK Aarhus, inden byens skæbne i ligaen var afklaret.

– Randers har 10-11 kvalitetsspillere, som vi glæder til at prøve kræfter med. Jeg vil gerne se lidt mere løssluppenhed, at vi sænker skuldrene og tager det som en kæmpegestus at få lov til at spille for mange tilskuere i Blue Water Dokken, i stedet for at det er et pres. Vi skal glæde os til at vinde, siger Jesper Jensen.

Han forventer ligeledes, at holdet tager den gode indstilling fra 26-19-sejren over oprykkerne fra Ajax København lørdag aften med på banen. Trods den ventede sejr i hovedstaden fyldte de personlige fejl fortsat rigeligt, og de skal reduceres i de næste kampe.

Randers havde uventet besvær med at slå Ringkøbing Håndbold med blot et enkelt mål i sin seneste kamp. Forinden tabte holdet til Nykøbing F. Håndbold i Super Cup og til Silkeborg-Voel KFUM i den første ligakamp.

Team Esbjerg stiller uændret op til sæsonens anden hjemmekamp og jagten på den første sejr for øjnene af hjemmepublikummet.

 

Team Esbjergs trup til kampen i HTH GO Ligaen mod Randers HK onsdag den 13. september kl. 18.30 i Blue Water Dokken:

Målmænd: Sandra Toft og Ine Stangvik

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Sanna Solberg

Højre fløj: Anne Brinch-Nielsen og Maibritt Kviesgaard

Streg: Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad

Bagspillere: Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson, Kristina Liscevic, Sofie Blichert-Toft, Lene Østergaard og Estavana Polman.