Team Esbjergnyheder

Tove Seest får endnu mere central rolle

De seneste seks sæsoner har Tove Seest været en samlende skikkelse i Team Esbjerg, i særdeleshed uden for banen, hvor hun siden 2015 har været business- og eventchef ved siden af den aktive karriere. Hun fortsætter i fremtiden i samme funktion – nu på fuld tid.

- Jeg sætter stor pris på jobbets mange facetter, alsidigheden, hvor jeg laver alt fra at arrangere fester til kontakt til sponsorer og andet business-arbejde i den seriøse ende. Et 8-16-job ville jeg næppe kunne trives i, og yderligere en fordel ved mit nye, udvidede job er netop den høje fleksibilitet og friheden til selv at tilrettelægge arbejdet, siger Tove Seest.

Efter over 200 kampe for Team Esbjerg bebudede hun inden den sidste kamp i sæsonens grundspil, at hun stopper karrieren på håndboldbanen. Sammen med kæresten Carsten planlægger hun at få børn.

Foruden sine hidtidige arbejdsopgaver skal Tove Seest i den nye sæson deltage i Team Esbjergs oprustning på sociale medier og have med hjemmesiden at gøre. Hun har i de senere år været bindeled mellem klubbens administration og spillertruppen, en funktion, hun fortsat ser frem til at varetage.

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, glæder sig over, at Tove Seest også i fremtiden vil være en del af klubben og tæt knyttet til sponsorerne.

- Vores erhvervsnetværk i Team Esbjerg Business er helt afgørende, og vi er meget glade for, at Tove nu kan gå ind i dette arbejde med endnu større styrke, så vi kan fastholde positionen som byens stærkeste netværk. Jeg tror, jeg kan love de 120 medlemmer af netværket, at de kan se frem til nye, spændende initiativer i fremtiden, siger Bjarne Pedersen.

Tove Seest vil som mangeårig spiller i tophåndbold derudover få til opgave at følge nye initiativer i dansk kvindehåndbold på klubplan, så Team Esbjerg hele tiden kan være med til at præge udviklingen.

- Team Esbjerg er blevet min klub, hvad jeg slet ikke havde forventet, da jeg begyndte. Jeg vil med glæde være med til at hjælpe klubben videre og yde mit bidrag til, at vi henter guldet tilbage, siger Tove Seest.

Kiva Grafisk