Team Esbjergnyheder

Rikke Zachariassen er gravid og efterlader tomrum

Team Esbjergs mest erfarne spiller, Rikke Zachariassen, venter sit tredje barn og har termin ved juletid. Hun vil således ikke være til rådighed for sit hold i det meste af denne sæson, men udelukker ikke, at hun kan komme tilbage i løbet af foråret.

- Jeg har det sådan, at kommer jeg godt igennem hele forløbet og kan genvinde formen, vil jeg meget gerne bidrage og hjælpe holdet mod slutningen af sæsonen. Samtidig er jeg bevidst om, at min krop ikke bliver yngre. Erfaringen fra tidligere er dog, at den naturlige pause i forbindelse med fødsler har gjort godt, og det håber jeg naturligvis også bliver tilfældet denne gang, siger Rikke Zachariassen.

Team Esbjerg er godt besat på stregpositionen, hvor klubben ud over Zachariassen har Ulrika Toft Hansen og Vilde Mortensen Ingstad. Men forsvarsmæssigt kan få erstatte den snart 33-årige profil, der har spillet i klubben siden 2005.

- Vi er glade på Rikkes vegne, og som alle spillere efterlader hun et tomrum i truppen. Heldigvis er vi med ”Ullis” og Vilde godt stillet på pladsen angrebsmæssigt, men da Rikke er en af de bedste forsvarsspillere i Danmark, lader hun sig ikke sådan lige erstatte. Vi kommer til at mangle en central forsvarsspiller, og vi går i de igangværende bestræbelser på at skaffe en ekstra bagspiller efter en, der har gode egenskaber i forsvaret, siger cheftræner Jesper Jensen. 

Rikke og Jeppe Riber Zachariassen har i forvejen Sille på fem år og Lisa, der fylder fire år senere i denne måned. Ved siden af håndboldspillet arbejder hun 15 timer om ugen som administrativ medarbejder i medicinsk afdeling på Sydvestjysk Sygehus.

Kiva Grafisk