Team Esbjergnyheder

Norske Ine Stangvik gør ny målvogterduo komplet

København Håndbolds målvogter i de seneste to sæsoner, Ine Stangvik, skifter til Team Esbjerg på en toårig aftale. Den 26-årige nordmand kommer sammen med Sandra Toft til at udgøre klubben nye duo i målet, og hun glæder sig til samarbejdet.

- Jeg håber at kunne danne et rigtig godt team med Sandra og ser det som en spændende udfordring, at jeg for første gang i nogle år ikke på papiret er den bedste målvogter i den klub, jeg spiller i. Jeg kommer også til et spændende hold, som jeg håber at komme til at spille europæiske kampe med, måske ikke i den første sæson, men så i sæson to. Det bliver et godt skridt i karrieren at komme til en helt igennem professionel klub, hvor man kan koncentrere sig 100 procent om at spille håndbold, siger Ine Stangvik.

Hun spillede tidligere i Oslo-klubberne Njård Håndball og Nordstrand Håndball, hvor den nuværende Team Esbjerg-spiller, Vilde Ingstad, var holdkammerat i en sæson, og hun har siden besøgt veninden i Esbjerg.

- Jeg er vokset op i Oslo, og jeg tænker, at det bliver godt at komme til et sted, hvor alt handler om håndbold. Og så tror jeg, naturen er bedre i Esbjerg end i København. Den vil jeg gerne dyrke sammen med min hund, siger Ine Stangvik.

Cheftræner Lars Frederiksen ser frem til at få endnu en målvogter i truppen, som kommer fra den norske håndboldkultur.

- Ine Stangvik har stået fast for København Håndbold, hun står på et fint niveau, og hun har sine kvaliteter i hurtigheden og evnen til at læse spillet. Jeg glæder mig til at se hende i aktion for Team Esbjerg, siger Lars Frederiksen.

Sportschef Thomas Hylle er tilfreds med, at målvogterkabalen efter afgangen af Emily Stang Sando og Filippa Idéhn til sommer nu er lagt.

- Ine har gjort det godt i København, og jeg er overbevist om, at hun kommer til at danne et stærkt par med Sandra Toft, siger Thomas Hylle.

Kiva Grafisk