Team Esbjergnyheder

Mette Melgaard fuldender et stærkt trænerteam

Team Esbjerg har indgået en toårig aftale med den tidligere landsholdsspiller, Mette Melgaard Sall, der med virkning fra 1. juli tiltræder som assistenttræner for holdet i Primo Tours Ligaen.

Mette Melgaard, 37 år, var i årene 2001-2008 en del af Slagelse FH’s succesfulde håndboldhold, som hun vandt tre danske mesterskaber og tre Champions League-titler med. Hun spillede senere for FCK Håndbold og Randers HK, inden hun i 2012 – også med mere end 75 landskampe på cv’et – afsluttede karrieren og flyttede til Esbjerg. I Team Esbjerg har hun i en periode arbejdet i kulissen som medlem af et Advisory Board for talentudvikling.

- Da Jesper Jensen ringede til mig og spurgte, om det kunne være noget for mig at blive assistenttræner, havde jeg allerede i flere år tænkt på, hvordan jeg kunne bruge min erfaring fra håndboldbanen i praksis. Jeg var samtidig bevidst om, at det kunne være svært at kombinere med mit arbejde som advokatfuldmægtig. Men heldigvis har jeg mødt stor forståelse fra min arbejdsgiver, og nu glæder jeg mig bare til at deltage i et spændende håndboldprojekt, være med til at bygge nyt hold og bidrage til at skabe en vinderkultur. Jeg er nok mest den detaljeorienterede træner, der arbejder på det individuelle niveau, mens Jesper med sin trænererfaring har det store overblik, siger Mette Melgaard.

Mette Melgaard er advokatfuldmægtig og arbejder for Andersen Partners i Kolding, der har vist velvillighed ved at lade hende gå ned på 20-25 timer i ugen, så hun kan passe begge job.

- Vi er meget glade for, at der er lykkedes at tilknytte Mette Melgaard til vores ligahold. Hun havde selv en flot karriere som aktiv og har masser af praktisk håndbolderfaring, som hun nu får mulighed for at overføre til vore spillere. Mette stod øverst på vores cheftræner, Jesper Jensens ønskeliste, og vi har nu to håndboldpersonligheder bosat i byen i spidsen for vores ligahold. Det har stor betydning for den kultur, vi ønsker at have omkring holdet, siger Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen.

Mette Melgaard er gift med Lasse Sall, og foruden et fælles barn har hun to bonusbørn, der spiller håndbold. Hun var med omkring U12-holdet i Sønderris, som er blevet både dansk og jysk mester i den forløbne sæson. Så lidt har hun stiftet bekendtskab med trænergerningen.

Kiva Grafisk