Team Esbjergnyheder

Lars Frederiksen stopper som cheftræner i Team Esbjerg

Efter seks sæsoner som cheftræner i Team Esbjerg stopper Lars Frederiksen i jobbet.

Klubbens ledelse har oven på en sportsligt skuffende sæson og med udsigt til en ny sæson med mange udskiftninger i truppen besluttet at afbryde samarbejdet med Lars Frederiksen.

- Da vi forlængede aftalen med Lars Frederiksen med yderligere to sæsoner, kunne vi ikke forudse forløbet af denne sæson, og at truppen ville komme til at gennemgå en så omfattende fornyelse. Vi har på den baggrund vurderet, at tidspunktet er inde til at skifte cheftræner, siger Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen.

Lars Frederiksen har siden 2011 været en central skikkelse i hele Team Esbjergs opstigning fra nederste halvdel af Dameligaen til semifinaledeltager, vinder af grundspillet to sæsoner i træk, to DM-finaler og i 2016 det første danske mesterskab i klubbens historie.

- Lars’ resultater i klubben vidner om et flot og målrettet arbejde gennem alle årene. Han er en personlighed, der ved siden af trænergerningen har sat sit store aftryk i klubben, også i forhold til sponsorer, og det er med vemod, vi siger farvel til hinanden, siger Bjarne Pedersen.

Team Esbjerg assisterende cheftræner, Jesper Jensen, forestår træningen resten af sæsonen. Klubben forventer meget hurtigt at kunne præsentere en ny cheftræner.

Kiva Grafisk