Team Esbjergnyheder

Estavana Polman har det godt efter hjerteproblemer

Team Esbjergs hollandske playmaker, Estavana Polman, udgik mod slutningen af kampen mod Viborg HK i Viborg Stadionhal mandag aften, fordi hun havde uregelmæssig hjerterytme og ikke var i stand til at spille videre.

Hun blev efter kampen kørt med ambulance til Regionshospitalet Viborg, hvor hun blev undersøgt og fik taget blodprøver. Team Esbjerg-spilleren er til morgen ved godt mod.

- Alt er under kontrol, og lægerne har ikke fortalt mig noget, jeg ikke vidste i forvejen. Jeg har lidt af uregelmæssig hjerterytme i nogle år, og nogle gange går det væk af sig selv, men det gjorde det ikke i aftes. Jeg mærkede det i begyndelsen af anden halvleg og tænkte, at det nok ville fortage sig, men det blev ved, og til sidst måtte jeg udgå. Jeg har været i gode hænder på sygehuset, hvor personalet har taget sig godt af mig, og jeg afventer nu at snakke med lægerne, inden jeg forhåbentlig bliver udskrevet og kan tage hjem, siger Estavana Polman.

Hun har i hele forløbet været ledsaget af sin holdkammerat og gode veninde, Emily Stang Sando, der fortsat er på sygehuset i Viborg.

Team Esbjergs direktør, Per Kristiansen, oplyser, at Estavana Polman som Esbjerg-spiller er blevet undersøgt på Hjertecenter Varde, der har bekræftet rytmeforstyrrelserne i hjertet, men ikke givet hende restriktioner med hensyn til at spille tophåndbold.

- Vi ønsker ikke at tage nogen chancer og er naturligvis indstillet på at følge alle lægelige anvisninger hvad angår Estavanas hjerteproblemer. Nu gælder det om at få hende hjem efter opholdet på sygehuset i Viborg, og vi håber, at hun hurtigt vil komme til kræfter igen, siger Per Kristiansen.

Kiva Grafisk