Team Esbjergnyheder

Esbjerg-pige vender hjem på etårig aftale

Team Esbjerg har indgået en etårig aftale med den unge fløjspiller, Anne Brinch-Nielsen, der er vendt tilbage til klubben efter et års ophold i 1. divisionsklubben Fredericia HK 1990.

Esbjerg-pigen fyldte for nylig 20 år, og nu ser hun frem til at være en del af ligatruppen i den nye sæson.

- Det var først et kæmpeskridt at komme til at spille seniorhåndbold, og dernæst synes jeg, at jeg har udviklet mig meget i sæsonen i Fredericia. Det gælder både personligt og på banen, hvor jeg fik rigtig meget spilletid og ansvar. Jeg kommer fra Esbjerg og har fulgt Team Esbjerg i alle årene, og derfor er det en drøm for mig, at jeg har fået en etårig aftale med mulighed for at komme på banen og gøre en forskel i næste sæson, siger Anne Brinch-Nielsen.

Hun har arbejdet meget med forsvarsspillet og i angrebet med indspringet til afslutninger fra højre fløj. Efter jul fik hun for alvor gang i scoringerne og præsterede 73 mål i 24 kampe i 1. division. Især skuddene og fysikken vil hun arbejde videre med, når hun kommer til at træne dagligt med ligaspillerne i Esbjerg.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, fremhæver ligeledes Anne Brinch-Nielsens udvikling i anden halvdel af sæsonen, som har gjort det aktuelt at indlemme hende i ligatruppen.

- Jeg er sikker på, at Anne kan gå ind på holdet og sammen med Maibritt Kviesgaard løse opgaven i vores højre side. Hun er en meget solid og lærenem spiller, der er i stand til hurtigt at overføre, hvad hun lærer under træningen, til sit eget spil. Det er en stor kvalitet hos en håndboldspiller, siger Jesper Jensen.

Anne Brinch-Nielsen er indstillet på at give alt det næste år for at afprøve, om hun kan begå sig på øverste niveau i dansk klubhåndbold. Hun afsluttede sin STX-uddannelse på Rybners i fjor og har siden arbejdet som lærervikar.

Hendes vellykkede ophold i Fredericia kommer til at danne forbillede for endnu en lejeaftale med et Team Esbjerg-talent, idet Anne Berggreen i den kommende sæson spiller for 1. divisionsklubben. Derudover indgår tre helt unge spillere i Team Esbjergs bruttotrup i den nye sæson, så ungdommen er på vej.   

Kiva Grafisk